Nektek tetszik ez a mostani bokakivillantó divat?
Figyelt kérdés
Szerintem borzalmas, hogy mutogatják a bokájukat...2017. szept. 8. 16:38
21/24 A kérdező kommentje:
Engem ugyan nem idegesít, csak nem értem, miért kell bénán, néha igénytelenül kinézni :)
ez a fórum pedig pont az ilyen kérdések megvitatására szolgál.
2017. szept. 11. 17:47
22/24 anonim válasza:
Engem is zavarnak az acélbetétes bakancsba flangáló lányok aminek aztán tényleg semmi értelme lássuk be,de amikor Én is ezt szóvá tettem mindenki nekem esett!
Pedig ahogy te is leírtad ez az oldal a kérdések megfírtatására szolgál csak lehet még neked sem tünt fel mint anno nekem hogy itt csak a fiúkat szidja mindenki ,a nők akár valami félistenek úgy vannak tálalva...
23/24 A kérdező kommentje:
Igen,lány acélbetétes bakancsban...főleg nyáron, nejlonharisnyával...jajjj Az is értelmezhetetlen számomra.
2017. szept. 12. 11:47
24/24 anonim válasza:
Semennyire és borzaszto mint ha nem lenne pénze rávaló nadrágra és ki nőtte volna a régit amit hord ... igénytlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!