Nektek tetszik ez a mostani bokakivillantó divat?
Nem tetszik:D
Emlékszem amikor kicsi voltam anyám mindig mondta hogy ,,ez a nadrág már kicsi" (mert ilyen volt mint ez a bokavillantós) és folyton ez jut eszembe, hogy nincs pénze az illetőnek normális ruhára:D
Gáz:D
Ez olyan mint régen a trapéznadrág volt. Majd ha kimegy a divatból mindenkinek gáz lesz, de ameddig benne van mindenki oda van érte:D
Kérdező
Tudom hogy van ilyen ,,street" style a nőknél ami kb undorító. Olyan mintha tényleg nem lenne pénze és a turiból megvenné az első 5 terméket.
Bokavillantós nadrág, magassarkú, kosztüm kabát meg póló.
Szerintem ez annyira igénytelen hogy az fogalom, és ez a divat (vagy ez is).
Szerintem kellene egy határt behúzni az elegáns és a slampos ruha között. Ha valaki ,,elegáns" magassarkút vesz fel ne húzzon fel egy szakadt farmert és fordítva.
Bár mondjuk férfiakon a bokavillantó nadrág elegáns cipővel se kutya.
Megszólaltak a nagy egyenjogúságot hírdetők is!
A pasiknál be kéne tiltani a nőknél szabad...
Eszem fhaszom megáll hogy egy férfinek milyen diktatórikus rendszer szerint kéne élnie hogy másoknak megfelejen!
Még jó hogy Velem együtt sokan leszharják mások véleményét és örülünk hogy ilyen parasztokat idegesíthetünk a ruházkodásunkkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!