Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek tetszik ez a mostani...

Nektek tetszik ez a mostani bokakivillantó divat?

Figyelt kérdés
Szerintem borzalmas, hogy mutogatják a bokájukat...
2017. szept. 8. 16:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik, én általában nyitott vagyok a divat újdonságaira.
2017. szept. 9. 09:49
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Márpedig vannak olyan szettek, amiben nagyon jól tud kinézni. Igaz, eredetileg a cipőt akarták ezzel villantani. Kétségtelenül divat pár éve, és szerintem marad is.
2017. szept. 9. 14:03
 13/24 anonim ***** válasza:
90%

Nem tetszik:D

Emlékszem amikor kicsi voltam anyám mindig mondta hogy ,,ez a nadrág már kicsi" (mert ilyen volt mint ez a bokavillantós) és folyton ez jut eszembe, hogy nincs pénze az illetőnek normális ruhára:D

Gáz:D

Ez olyan mint régen a trapéznadrág volt. Majd ha kimegy a divatból mindenkinek gáz lesz, de ameddig benne van mindenki oda van érte:D

2017. szept. 9. 16:20
 14/24 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik:)
2017. szept. 9. 21:28
 15/24 A kérdező kommentje:
Szó nincs arról, hogy ez nekem akár kicsi problémát is jelentene...egyszerűen csak érdekelt, hogy az oldalon milyen vélemények vannak erról a jelenségről. Valóban, nőkön az igényes,elegáns verzió egész jól mutat. Ebből azonban kevesebb van. Nekem van egy nagyon egyedi , színes,designer magassarkú szandálom, ezt egyszerű fekete ruhához veszem fel. Szerintem jobban kihangsúlyozza,mint a kinőtt nadrág :-)
2017. szept. 10. 08:05
 16/24 anonim ***** válasza:

Kérdező

Tudom hogy van ilyen ,,street" style a nőknél ami kb undorító. Olyan mintha tényleg nem lenne pénze és a turiból megvenné az első 5 terméket.

Bokavillantós nadrág, magassarkú, kosztüm kabát meg póló.

Szerintem ez annyira igénytelen hogy az fogalom, és ez a divat (vagy ez is).

Szerintem kellene egy határt behúzni az elegáns és a slampos ruha között. Ha valaki ,,elegáns" magassarkút vesz fel ne húzzon fel egy szakadt farmert és fordítva.

Bár mondjuk férfiakon a bokavillantó nadrág elegáns cipővel se kutya.

2017. szept. 10. 10:04
 17/24 A kérdező kommentje:
Pontosan, kedves előző válaszoló! Szép cipőhöz ne vegyenek fel, szakadt, foszló nadrágot. Mert ilyet is látni.
2017. szept. 10. 11:05
 18/24 anonim ***** válasza:
tüdőgatya, bokavill... ez a divat, vagy szerinted járjon mindenki csípőgatyeszba, esetleg trapézba? :D
2017. szept. 10. 17:09
 19/24 A kérdező kommentje:
Hú...a trapéz , mármint ami nagyon nagyon széles szárú ,nadrág, az sem áll jól senkinek, szerintem. :)
2017. szept. 11. 14:20
 20/24 anonim ***** válasza:

Megszólaltak a nagy egyenjogúságot hírdetők is!

A pasiknál be kéne tiltani a nőknél szabad...

Eszem fhaszom megáll hogy egy férfinek milyen diktatórikus rendszer szerint kéne élnie hogy másoknak megfelejen!

Még jó hogy Velem együtt sokan leszharják mások véleményét és örülünk hogy ilyen parasztokat idegesíthetünk a ruházkodásunkkal.

2017. szept. 11. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!