Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hány melltartótok van, milyene...

Hány melltartótok van, milyenek, és honnan?

Figyelt kérdés

Bővebben: push up/merevítő nélküli/pánt nélküli/bralette stb. Érdekelne az is hogy melyik üzletben szoktatok venni, hány napig hordtok egyet/milyen gyakran mossátok. Szóval minden, ami melltartó :D

(Nem fiú vagyok, csak érdekel hogy ki hogy van ezekkel a ruhadarabokkal, mert sok véleményt/szokást hallottam már.)

2017. szept. 5. 21:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

2 F+F meg pár melltartó top.

Most akarok venni még eddig szinte sosem hordtam azért nincs több.

Amúgy 1 napig hordom utána mosás.

32N

2017. szept. 7. 22:40
 12/13 anonim ***** válasza:

2 testszinu, 2 pantnelkuli, 2 rozsaszin, 2 kek, 1 turkizkek bralette, 5 feher, 4 fekete, 5 szurke, 4 sportmelltarto, ebbol ketto kinais, a masik ketto minosegibb, adidas.

Foleg a New Yorkerben veszek, de van koztuk kinais, es egy Victoria's Secret-es is. Egyik sem push up. 2-3 napig hordok egyet.

2017. szept. 15. 17:21
 13/13 anonim ***** válasza:

Szivacsos nincs, merevítős is csak egy h&m csipkebralette.

Ezen kívül:

h&m-ből egy testszínű csipke és egy fekete csipke soft bra

intimissimi fehér csipke soft bra

Alig van mellem, nagyon ritkán hordok melltartót, lényegében csak "dekorációnak" néhány felső alá.

2017. szept. 15. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!