Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek túlöltözés ez...

Szerintetek túlöltözés ez suliba? 17/f

Figyelt kérdés

Egy fekete szűkebb farmer, fehér ing fekete csokornyakkendővel, és az ingre pedig egy ilyen mai stílusú hosszú fekete cipzáros kardigán ami kb a combomig ér.

A felső nem lenne becipzározva, kb így néz ki:

[link]

Ui. Tudom hogy páwás stílus, de nem kell érte beszólni, nekem ez a stílusom

2017. szept. 4. 11:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem páwás stílus :D

A csokornyakkendő sok.

De ha így szoktál öltözni, akkor már biztosan megszokta a környezeted.

Szerintem néhányan biztosan b_uzisnak fognak mondani, (nem páwának).

2017. szept. 4. 11:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, finoman szólva. Személy szerint a csokornyakkendőt kizárólag frakkhoz, szmokinghoz tartom vállalhatónak.
2017. szept. 4. 13:53
 3/4 anonim ***** válasza:

A csokornyakkendő túl sok, az csak megfelelő, alkalmi öltözethez való.

A fehér ing mindennapos használatra felesleges, nem is beszélve arról, hogy elég kényes iskolába viselni.

2017. szept. 4. 16:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Csokornyakkendőt tényleg ne vegyél.

Fehér ing meg mindennapi használatra kényelmetlen. Vegyél fel helyette inkább fehér pólót. Az is ugyanolyan jól nézne ki vele, hidd el. ;)

Egyébként nekem kifejezetten tetszik ez a pulcsi. Régóta szeretnék egy ehhez hasonlót, de sehol sem láttam. Hol vetted, ha szabad kérdeznem? :D

2017. szept. 4. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!