Ingyenes musical előadásra hogyan illik öltözni?
Figyelt kérdés
Egy fekete ruhát szeretnék felvenni hozzá illő magassarkúval ami elég elegáns, de attól tartok, hogy mivel ingyenes előadás (amatőr musical társulat ad elő) talán túlöltözöm.. :/
Mit javasoltok legyen inkább félelegáns az öltözet (nadrág+csinosabb felső+magassarkú)? Itt van eseményről egy link: [link]
Előre is köszönöm a segítséget! :)
2016. aug. 18. 13:22
1/4 anonim válasza:
Nem látom a gatya és a szoknya közt az elegánssági fokozatot.
2/4 A kérdező kommentje:
Végülis nadrágot vettem fel egy csinosabb felsővel+ magassarkúval. Sokan farmerban és sima pólóban jöttek, de elég vegyes volt az összkép. Sikerült eltalálni az arany középutat. :)
2016. aug. 19. 11:20
3/4 anonim válasza:
Hol volt és milyen ingyenes musical előadás? *.*
4/4 A kérdező kommentje:
Kecelen adták elő a Padlás-t. :) Iskolai musical csoport, féltem hogy elbénázzák de pozitívan csalódtam. :) Nagyon élvezetes volt!
2016. aug. 21. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!