Egy 13 éves lánynak miben illik színházba menni?
Sziasztok! Holnap az osztállyal színházba megyünk, egy musicalt fogunk megnézni. Voltam mártöbbször színházban, de ilyen hűvös időben már elég régen mentem, így tanácstalan vagyok, hogy mit vehetnék fel. Nem szeretnék nagyon lazának, trehánynak és illetlennek tűnni, de ha nem muszáj, hanyagolnám a túl elegáns megjelenést is.
Szerintetek a felsorolt kombinációkból melyik lenne a legjobb, melyik a legrosszabb? Ti melyiket vennétek fel legszívesebben?
1. sötétszürke csőnadrág, fekete fűzős bokacsizma, krémszínű vékony csipkésvállú pulcsi, krémszínű kabát.
2. ugyanez a kombó, csak a nadrág helyett fekete tüll szoknya és nylon harisnya.
Vagy semelyik sem megfelelő?
Kérlek segítsetek! :)
Köszönöm a választ! Igazából és is a nadrágos verzió felé hajlok, de félek, hogy az túl hétköznapi, vagy hogy mondjam...
Egyenként nem vagyok fagyos egyáltalán, szóval ez szerencsére nem akkora probléma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!