2/12 anonim válasza:
Szerintem nem.De attól is függ mikkel hordod.
4/12 anonim válasza:
Nem sok. Ha neked tetszik, akkor nyugodtan hordhatod.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nekem nagyon tetszik és alig várom hogy megérkezzen csak kíváncsi voltam más véleményére :)
2017. aug. 22. 23:18
8/12 anonim válasza:
Mondjuk nekem alapból herótom van az ilyen cipőktől, anyám ilyenekben járt a 80as években diszkóba :D
De ha van egy ehhez illő stílusod meg ruhatárad, akkor nincs vele baj. A kor meg mindegy, ha a szüleidnek nincs vele problémája, és a suliban sem szólnak meg érte, akkor vedd fel nyugodtan.
9/12 anonim válasza:
Szó szerint sok! Mármint az anyag benne, ez legalább két hétig égne a kazánon téli napokon...
10/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok. 14 évesen már azért középiskolás az ember, keresi a stílusát. Próbáld figyelni a megjelenésére. Ha valami extrém goth cipőt linksz ide én arra is azt mondom, hogy oké már 14 évesen:Dd Szóval ebben talán nem vagyok mérvadó.
Viszont ez a cipő egyébként nagyon tetszetős. Ha jól öltözöl fel hozzá biztos nagyon dekoratív leszel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!