175 cm magas, vékony, kis mellű lánynak milyen ruhák állnak jól, amit nyáron viselni tud?
A hasamat és a fenekemet nem szeretem mutogatni, tehát amiből ezek kilátszanak, az ki van zárva.
Linket is küldhettek.
Nahát! Én is 175 cm magas, vékony, kis mellű lány vagyok. Innentől úgy érzem, kötelező válaszolnom. :D
Én az olyan ruhákat szeretem, amelyeknek a felső része szűk(ebb), hogy az a kis mell, ami van, legalább ki legyen kicsit emelve. Nem szeretem, szerintem nem néz ki jól, ha nagyon ki van vágva. Az ilyenekbe még bele kell nőni. :D Azokat szeretem, amelyek deréknál össze vannak húzva, és onnantól lefelé bővebbek, és a pocak és a fenék nem látszik, hogy mekkora, akkor sem, ha nem olyan nagyon hosszú a szoknya. :) Hosszúakat, maxi ruhákat nem hordok, mert szerintem magasít, és a 175 cm már alapból nem olyan kicsi. :D
Amivel lehet "játszani", az a ruhák háta, szerintem nagyon jól néznek ki, ha ki vannak vágva, és rengetegféle variációja van.
Remélem segítettem. :)
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!