Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 175 cm magas, vékony, kis...

175 cm magas, vékony, kis mellű lánynak milyen ruhák állnak jól, amit nyáron viselni tud?

Figyelt kérdés

A hasamat és a fenekemet nem szeretem mutogatni, tehát amiből ezek kilátszanak, az ki van zárva.

Linket is küldhettek.

2017. jún. 28. 14:43
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nahát! Én is 175 cm magas, vékony, kis mellű lány vagyok. Innentől úgy érzem, kötelező válaszolnom. :D

Én az olyan ruhákat szeretem, amelyeknek a felső része szűk(ebb), hogy az a kis mell, ami van, legalább ki legyen kicsit emelve. Nem szeretem, szerintem nem néz ki jól, ha nagyon ki van vágva. Az ilyenekbe még bele kell nőni. :D Azokat szeretem, amelyek deréknál össze vannak húzva, és onnantól lefelé bővebbek, és a pocak és a fenék nem látszik, hogy mekkora, akkor sem, ha nem olyan nagyon hosszú a szoknya. :) Hosszúakat, maxi ruhákat nem hordok, mert szerintem magasít, és a 175 cm már alapból nem olyan kicsi. :D

Amivel lehet "játszani", az a ruhák háta, szerintem nagyon jól néznek ki, ha ki vannak vágva, és rengetegféle variációja van.

Remélem segítettem. :)

19/l

2017. jún. 28. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!