Lánynak milyen ez a cipő?
Figyelt kérdés
tudom hogy fiúcipő, de ez a fehèr változata nekem bejönne magamon, illetve tudtommal nincs női variációja.
utcai cipőnek hordanám
2017. máj. 7. 12:35
2/15 anonim válasza:
Ha lány lennék, inkább hanyagolnám!
3/15 anonim válasza:
Szerintem egyaltalan nem noies mondjuk en csak magassarkut hordok
4/15 anonim válasza:
Szerintem simán csúnya, fiún és lányon is.
5/15 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de a te döntésed.
6/15 anonim válasza:
Utcainak én mén fiúként sem hordanám. Kosarasnak jó.
7/15 anonim válasza:
szerintem jol nez ki de inkabb kosaras cipo es nem utcai max fiunak de meg annak sem de lanynak nem igazan (lány vagyok) de a te dontesed attol fugg milyen a stilusod mert ha jo ruhakkal veszed fel akkor meg jol is nezhet ki utcan is
8/15 anonim válasza:
A fiu cipo miert hordanad no letedre??
Nem veletlenul nincs noi valtozata.
Nekem is tetszik a borszoknya pedig fiu Vagyok, de ha peldat vennek rolad akkor En is hordhatnam? Ennyi erovel?
9/15 anonim válasza:
És szerinted miért can ráírva, hogy férfi? Azért mert a gyártók random úgy döntöttek. Dönthettek volna úgy is, hogy gyártanak kisebb méreteket, és arra meg ráírják, hogy női. Ez egy totál uniszex kinézetű cipő. Az már más kérdés, hogy ronda, de a kérdező nem ezt kérdezte.
Uniszex cipő van. Uniszex szoknya nincs. Ezért nem jó a példád.
10/15 anonim válasza:
Adalék: A sima Converse tornacipő női és férfi ""változata"" is teljesen ugyanolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!