Mit vegyek fel évnyitóra?
Figyelt kérdés
Új iskolába megyek és ott nem tudom mit volna jó.
Én egy fekete nadrágra, egy fekete cipőre és egy bordó pulcsira gondoltam. (Pulcsi ilyesmi: [link] )
2017. aug. 20. 14:59
1/8 anonim válasza:
Hány éves vagy? Nincs valami előírás a házirendben a sulinak? Még mikor lesz az évnyitó nem lenne ez túl meleg kissé? :D
2/8 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok.
Szemtember 1-jén lesz. :)
2017. aug. 20. 15:04
3/8 anonim válasza:
Az előrejelzések szerint még akkor is 25 30 fok között le az idő, szerintem kentre szoknya jobb lenne
5/8 Metionin válasza:
Elsején még meleg lesz, szerintem egy rövid ujjú ing jobb lenne.
6/8 A kérdező kommentje:
Lány vagyok😄
2017. aug. 20. 16:59
7/8 anonim válasza:
Szerintem fehér felsőt vegyél fel, hiszen ez mégis csak egy ünnepség, nehogy megszóljanak emiatt. :D
8/8 Metionin válasza:
:D Akkor rövid ujjú blúz. Nem tudom hogy az a suli mennyire szigorú de fehér lenne a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!