Mit vegyek fel évnyitóra?
Szerintem még csinosabb is egy hosszú,szűk szoknya,rettentően nőies!
Hozzá egy krém,vagy törtfehér laza,egyszerű blúz meg is teszi...kényelmes és nem kihívó.Oda tanulni jár az ember,nem tetszelegni.Amúgy is kiszokták szúrni a tanárok a magamutogató diákokat.
Vegyél egy térd alá érő fekete szoknyát és hozzá egy fehér inget és tűrd be a szoknyába. Valahogy így:
[link] (középső kép)
Ehhez pedig egy balerina cipőt, ahogy te mondtad topánkát.
Üdv az egyházi iskolákban...most hagytam ott őket,kibírhatatlanok voltak a szabályaik és az hogy amit a másik csinál nem baj de ha én ugyan azt akkor igazgató...:S na mindegy..
Matrózblúz semmiképpen!!! Fehér blúz,matt és ne fényes selyem! Szoknya,de ne érjen a térded alá,hanem a térded fölé egy picit (kb. 2 cm) mert úgy csinos!!! Topánka vagy magassarkú az pedig már lényegtelen ha szépen tudsz menni a magas sarkúban akkor inkább abban menj ;) Pici enyhe smink, szájfény kiengedett haj :) vagy összefogott amelyik jobban áll :) 9.es leszel nem 4.-es szóval...:) ez már minimum megengedhető :)
én nem egyházi suliba járok, hanem államiba és nálunk a lányoknak kötelező a matrózblúz, a fiúknak pedig a nyakkendő a suli lógójával ellátva, hozzá egy sötét farmer és egy bármilyen cipő akár tornacipő is lehet. nálunk egyáltalán nem veszik olyan komolyan az évnyitót, ballagásra, évzáróra viszont rendesen ki kell öltöznünk.
ha nálatok nincs matrózblúz akk egy fehér blúzba hozzá fekete szoknya vagy nadrág és a topánka teljesen jó öltözék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!