Lányok is hordhatnak rózsafüzért?
A rózsafűzér divatból hordása megcsúfolása a rózsafűzérnek,sérti a vallásos emberek érzelmeit,még akkor,is ha nem mondják.
Annyi nyaklánc közül válogathattok,amennyi közül akartok,a rózsafűzért hagyjátok békében.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..
olvasd el!Amúgy én még pasin nem láttam..
Hát engem ez a kérdés vérig sértett. Persze aki nem vallásos, az SOHA DE SOHA nem fogja ezt megérteni!!!
Én még a nagymamámtól kaptam egy rózsafüzért, amit nagy becsben tartok, sokszor otthon van. De ha nyugtalan vagyok valami miatt (pl. családtagok épsége, most konkrét példát nem akarok írni) akkor magamhoz veszem, mert megnyugtat, ez főleg a hitemnek köszönhető.
Azt még csak-csak megértem, hogy keresztes medálokat hordanak egyesek, mert ez már a 80-as években nagyon divatba jött... De hogy a rózsafüzért így megalázzák!....... De ezt nem fogjátok megérteni... :S
21/L
sajnálom hogy valakit megbántottam ezzel a kérdéssel...
egyébként nem igazi rózsafűzér, csak arra hasonlít, tehát olyan az alakja, gyöngyökból van, de a végén egy csillag van.
a New Yorker-be lehet venni.
ja és én nem vagyok vallásos, de legalább tiszteletben tartom mások hitét azzal, hogy nem aggatom magamra a jelképeiket, úgy hogy azok semmit nem jelentenek nekem...
buta érzéketlen p.csa vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!