Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok is hordhatnak rózsafüzért?

Lányok is hordhatnak rózsafüzért?

Figyelt kérdés
nem vallási hanem divat céljából :)
2010. máj. 24. 23:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%

A rózsafűzér divatból hordása megcsúfolása a rózsafűzérnek,sérti a vallásos emberek érzelmeit,még akkor,is ha nem mondják.

Annyi nyaklánc közül válogathattok,amennyi közül akartok,a rózsafűzért hagyjátok békében.

2010. máj. 25. 06:25
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..

olvasd el!Amúgy én még pasin nem láttam..

2010. máj. 25. 08:41
 13/23 anonim ***** válasza:
23%
és hol lehet rózsafüzért kapni?
2010. máj. 25. 12:44
 14/23 anonim ***** válasza:
86%

Hát engem ez a kérdés vérig sértett. Persze aki nem vallásos, az SOHA DE SOHA nem fogja ezt megérteni!!!

Én még a nagymamámtól kaptam egy rózsafüzért, amit nagy becsben tartok, sokszor otthon van. De ha nyugtalan vagyok valami miatt (pl. családtagok épsége, most konkrét példát nem akarok írni) akkor magamhoz veszem, mert megnyugtat, ez főleg a hitemnek köszönhető.

Azt még csak-csak megértem, hogy keresztes medálokat hordanak egyesek, mert ez már a 80-as években nagyon divatba jött... De hogy a rózsafüzért így megalázzák!....... De ezt nem fogjátok megérteni... :S

21/L

2010. máj. 25. 17:00
 15/23 anonim ***** válasza:
78%
utolsóval egyet értek.
2010. máj. 25. 19:26
 16/23 A kérdező kommentje:

sajnálom hogy valakit megbántottam ezzel a kérdéssel...

egyébként nem igazi rózsafűzér, csak arra hasonlít, tehát olyan az alakja, gyöngyökból van, de a végén egy csillag van.

a New Yorker-be lehet venni.

2010. máj. 25. 19:59
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Mit rinyálnak egyesek... Én továbbra is hordani fogom. Nem tudtam, hogy ennyi embernek nem tetszik, hát ez van... Vegye ki a nyakamból aki meri.
2010. máj. 25. 20:15
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Hogy rohadna el az összes ilyen aki divatból akar vallási jelképeket hordani....álszent nyomorékok...
2010. máj. 25. 21:10
 19/23 anonim ***** válasza:
52%

ja és én nem vagyok vallásos, de legalább tiszteletben tartom mások hitét azzal, hogy nem aggatom magamra a jelképeiket, úgy hogy azok semmit nem jelentenek nekem...

buta érzéketlen p.csa vagy.

2010. máj. 25. 21:13
 20/23 A kérdező kommentje:
utolsó: tiszteletben tartom mások hitét, ez a nyaklánc igazából nem rózsafüzér csak hasonlít rá de vágülis semmi köze hozzá, hiszen mint leírtam csillag van a végén stb...csak azért írtam rózsafüzérnek mert arra hasonlít, és azthittem tudni fogjátok hogy miről van szó... nem gondoltam volna hogy ennyire elkanyarodik ez a téma a vallás irányába. Egyébként normálisan is meg lehetett volna fogalmazni a véleményedet, ezek után szerintem nem én vagyok a buta és érzéketlen hanem te. :)
2010. máj. 25. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!