Lányok is hordhatnak rózsafüzért?
Micsoda válaszok...
Kérdező, én lány vagyok és hordok.
Az más kérdés, hogy ingeket/blúzokat szeretek viselni és én azzal hordom, tehát nem annyira nőies az összhatás.
De szerintem hordhat lány is, akár egy garbóval vagy nem tudom, valamivel.
Én abszolút nem vagyok vallásos, csak azért hordom mert tetszik. Számomra csak egy nyaklánc ez is, egy stílusos nyaklánc. Tudom ez így rosszul hangzik.
Még mielőtt a sok nagyokos leugatna elmondanám, hogy én megkérdeztem vallásos embereket zavarom-e őket.
Mert hordok rózsafüzért és kereszt medálos nyakláncokat is, mert stílusosnak találom, de elmondtam, hogy én nem vagyok vallásos/hívő.
Legalább 18-20 embert kérdeztem meg, (vallásosakat) és kivétel nélkül azt mondták nem zavarja őket.
Ők is értelmes emberek, tudják, hogy manapság van ez a divat...
Különben sok helyen lehet már kapni olyat, ami inkább nyaklánc, mint rózsafüzér. Tehát modernebb, divatosabb és nem annyira a hitet helyezi előtérbe. Tehát pl. csillag van a végén nem keresztre feszített jézus stb.
Ezzel azt akartam mondani, hogy felveheted mert tudni fogják az emberek, hogy valószínűleg csak azért hordod, mert tetszik, de nincs mögötte egyéb ideológia vagy vallási meggyőződés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!