Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek illik ez az...

Szerintetek illik ez az öltözet egy 8. végi bankettra?

Figyelt kérdés

Szóval a következőkre gondoltam.

Felsőrészként egy hasonló toppot:

[link]

Azzal a különbséggel,hogy lenn kicsit hosszabb legyen,és alul olyan összehúzott,kis spagettipánttal.Amúgy a szín passzol.Szürke-fekete kockás.:D

Nadrág:

[link]

Ugyanez,csak feketében

Cipő:

[link]

Ilyesmi,csukott orral,feketében.

Nos,szerintem ez megfelelne.Nem túl kihívó,viszonylag kényelmes,bár a cipőtől félek picit.

Egyébként,nem vagyok vékony,inkább mollettnak nevezhető.Ha kell majd linkelek képet.

Előre köszi.:D

2010. máj. 24. 17:00
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Oké.:D

Nyugi,nem lesz lila a cipő.:d

2010. máj. 24. 17:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Duci lány spagettipántosban kb. olyan mint egy kötözött sonka. Mindenképpen vegyél rá valami kabátkát (akár rövidujjú kabátka is lehet), de magában nehogy felvegyél spagettipántost.Egyrészt bankettra sem illik, másrészt nem túl vonzó.
2010. máj. 24. 17:20
 13/16 A kérdező kommentje:

Úgy érted hogy esetleg bevág?

Mert ha igen,azzal nem lesz gond,mert a vállam az szép,ott nincs felesleg.:D

2010. máj. 24. 17:23
 14/16 A kérdező kommentje:
De az is lehet,hogy rendes,vastagpántosat veszek,mert e így még csak elképzelés.Ezután célzom meg a butikokat.A boltban majd meglátom,melyik a jobb.:D
2010. máj. 24. 17:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik az összeállítás, csak tippnek, szerintem még sok fekete-szürke-fehér karkötő tök jó lenne:)És egy szép csillogó köves fülbevalót tudok elképzelni hozzá, de ez a te dolgod:P

Amúgy milyen magas vagy és mennyi a tömeged?Lehet, hogy csak te érzed magad ducinak.

2010. máj. 29. 15:15
 16/16 A kérdező kommentje:

Nem csak én érzem magam ducinak.

164 cm,és olyan 70-72 kiló.Szóval...viszon nehéz csontozató vagyok,az egész családom az.Ezért nem annyira látszik rajtam.:D

2010. máj. 30. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!