Ebbe elmehetek a bankettra?
2011. jún. 9. 19:34
1/7 anonim válasza:
Elmehetsz, de nem tudom, ilyenkor mi a módi :) Kérdezd meg a többi lányt. (Remélem lány vagy) Ha fiú vagy, nem ajánlom XD
2/7 anonim válasza:
Ez nagyon klassz! Pont ugyan ilyen felsőm van csak feketében! :) Nekem múlt héten volt a bankett és én is ebben a felsőmben mentem! Szerintem tök jól fogsz kinézni!
4/7 ívy1 válasza:
nagyon csini,és leggingel meg a magassarkúval No1.
5/7 anonim válasza:
Most ez komoly???!!!
Egy bankettra minimum csinosan, de inkább elegánsan szokás felöltözni, nem egy flitteres cuccba, ami alig takarja a feneked, és 500 ft-ért kapható a sarki kínaiban. A falusi diszkóba oké, bár oda is közönségesen ocsmány, de bankettra?! Szerezz valami ízlét, de nagyon gyorsan, mert ez iszonyat durva.
6/7 A kérdező kommentje:
első: lány vagyok:)
második-harmadik: köszi:)
negyedik: pont leginggel és magassarkúval akartam felvenni:)
ötödik: ez egy diszkós bankett és kisestélyiben nem tudok táncolni...és lesz rajtam legging is.
2011. jún. 10. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!