Fiúk-Lányok! Szerintetek melyik a legcsinosabb női öltözet hétköznapokra?
Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 19:02
2/13 anonim válasza:
Feszes farmer,ing picit kigombolva,platform magassarkú(vagy más magassarkú,de nekem a platform kényelmesebb)
De egyébként sok csinos öltözéket tudnék mondani,ami nekem tetszik.
21/L
5/13 A kérdező kommentje:
Azért érdekel, mert nekem is pl. ezek tetszenek, de sokan monsták, hogy a la pierre és a blue nature ruhák sokkal csinosabbak, most nem tudom nekem van ízlésficamom, vagy nem tudom a csinos szó definícióját, vagy mi a fene.:S
2011. júl. 3. 19:21
6/13 anonim válasza:
Azok közt is vannak jók.De hord azt,amiben jól érzed magad:)
8/13 ívy1 válasza:
Attól is függ hova vennéd fel,speciel én a cicanadrágot kedvelem azt szoktam variálni,ing,tunika vagy egyéb cuccal,persze nem azt jelenti,hogy csak azt hordok.
9/13 Nagyfater válasza:
Az, amelyik a legjobban illik az egyéniségedhez, a korodhoz és az alakodhoz. Ez mindenkinél más és más. És még valami: amiben jól érzed magad!
10/13 anonim válasza:
Ha csakis egyféle öltözék lenne divatos, és mindenki "divatosan" járna, akkor mindenki kvázi egyenruhában lenne!
Szerencsére, ma már nagyon sokféle cucc és irányzat között választhatsz. Ennek jóformán csak az ízlésed és a pénztárcád szab határt! És ahogy már írták: az a lényeg, hogy jól érezd magad benne, ne feszélyezzen a viselése. Egy szép nő amúgy bármit vesz fel (vagy le), minden jól áll neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!