MIVEL és hogyan szoktad egyedivé varázsolni, feldobni a ruháidat?
magamnak tervezem és varrom a ruháim
17/L
Jó nektek,utolsó két válaszoló!(:
Én régebben megszállott gyöngyfűző voltam.Rengeteg nyakláncot,karkötőt csináltam.Hidd el 1-2 karkötő,nyaklánc úgy feldobta a ruháimat,hogy csak na.
No meg az sem mindegy,hogy hogy áll a ruha azon aki viseli.Anyukámmal szoktam vásárolni,mert ő midnig megmondja a tutit.Ha azt mondja jól áll egy ruha,akkor biztos jól áll(: Ha pedig jól áll nekem az a ruha és jól érzem magam benne,akkor ez látszik a megjelenésemen is.
Egyébként télen hosszúujjúra ujjatlan,sálak.
Övek,bolerók és a színek.
Örök kedvenc összeállításom:
Fekete szoknya/nadrág,piros topp,fekete boleró,fekete magassarkú,fekete/piros táska.Ez egy átlagos összeállítás,amihez általában vagy fekete vagy piros kiegészítőket használnak.Én piros fülbevalót és nyakláncot,fekete övet és karkötőt vettem.
Sokan dícsérték,hogy milyen jól néz ki a szerkóm,meg hogy jól áll nekem.Anyukám szerint is jól állt az a szett és jól is éreztem magam benne,ez is dobott az összeállításon.
Pedig elég ismert színkombináció volt.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!