Mivel tudnám feldobni a ruháimat?
Túrd fel a szekrényeket, mid van.
Kiegészítőkkel szoktam variálni, van is bőven.
Kendők, sálak, nyakláncok, karkötők, kitűzők, övek.
Bármikor fel lehet velük dobni egy egyszínű felsőt, nekem főleg ilyen egyszerűbb alapdarabok vannak.
Egy kardigánt, blézert vehetsz fölé, vagy egymásra vehetsz két darabot, pl. szűk póló fölé bő trikót.
Ha nincs ilyesmid, akkor nem csak beszerezni érdemes, de csinálni is.
Egy-egy textilvirág, vagy hasonló hamar elkészül, és pont olyan lesz, amilyennek szeretnéd. Maradék anyag, szakadt farmer, bármit fel tudsz hozzá használni.
Neten jobbnál jobb ötleteket lehet találni hozzá.
ha jó a kézügyességed, vehetsz textilfestéket és bármit rajzolhatsz egy uncsi egyszínű pólóra
én is ezt fogom tenni a napokban :)
flittereket vagy csillogó kövecskéket is ragaszthatsz rá pl szív alakban
hobbiboltban pedig vehetsz ilyen alapot amire bármit nyomtathatsz otthon és rávasalhatod a pólódra
most így ennyi jut eszembe, remélem segítettem :)
az utolsó 2 válasz hozzám tartozik :)
van még ötletem :)
20/L
örülök hogy segíthettem
nem tudom mennyire vagy bevállalós, de én olyat akarok még hogy akár textilfestékkel vagy más festékkel amit nem tudsz kimosni a ruhádból kend be a kezed (vagy a pasidét :D) és mancsozz a pólóra a melled helyére (mintha hátulról megtaperolt volna valami munkás ember :D)
bocsi ha túl extrém, de szerintem vicces ls biztos nem fog veled szembejönni az utcán
illetve van még az átalakítós lehetőség: levágod az ujját és így akár trikóként is hordhatod ha tovább alakítgatod, fogod apukád pólóját, levágod az ujjait, az oldalára csíkokat vágsz és pici csomókat kötsz rá -> így egy gigantikus pólóból akár csini ruhát is gyárthatsz :)
(még mindig én vagyok :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!