Kérnék ötleteket! Hogyan lehetne feldobni egy sima ruhát rockosra?
Figyelt kérdés
Szeretném feldobni a sima ruháimat rockosabra.Lány vagyok,11 éves.2011. jún. 13. 15:05
1/11 anonim válasza:
Attól függ, milyenek azok a ruhák. Pl egy tili-tarka virágos ruhát sose fogsz tudni rockeresre varázsolni.
Esetleg valami kép mintának?
2/11 A kérdező kommentje:
csak sima egyszinűek
2011. jún. 13. 15:28
3/11 anonim válasza:
Szegecses övek, karkötők, nyakláncok. Főként fekete kiegészítők. Hosszú láncok nadrágon oldalt.. Ilyenek.
4/11 A kérdező kommentje:
a nadrágok pedig farmerek
2011. jún. 13. 15:31
6/11 anonim válasza:
kitűző, biztosítótű, bőrszalagok, csatok, láncok, stb.
7/11 anonim válasza:
Igen, szegecsek, bakancs, a fari maradhat simán, ha csőszárú akkor a bakancson belül legyen. de jó egy fekete tornacipő is. De a piros is jó szerintem, akkor nem lesz annyira fekete emós a viselet :D
Táskára szegecsek, kitűzők, felvarrható minták. Bőrzseki.
8/11 anonim válasza:
Nyárra ne buzdítsátok bakancsra...
9/11 anonim válasza:
11 éves, gratulálok.
nyomorék divat rocker
10/11 anonim válasza:
Miért ne szerethetné 11 évesen a rock zenét ? Én sem kezdtem idősen, 12 éves voltam, azóta sem nőttem ki. Pedig már eltelt egy jó pár év...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!