Jogosan kritizálja a párom az öltözködésem?
Elég nehezen találok magamra megfelelő ruhákat, főleg felsőket, mivel nagy mellem van (75E), de mindenhol máshol arányosan vékony vagyok.
Leginkább basic pólókat és magasderekú szoknyákat hordok így nyáron, illetve egyberuhákat.
A párom viszont mindig szóvá teszi, ekkora mellekkel nem kéne erőltetni a kivágást, öltözhetnék zártabban, lengébben, a testhezálló felsők is túl sokat mutatnak.
Csakis sztrecsc anyagú pólókat veszek, mert a nyakig zárt zsákszabásúakban kövérnek látszom. (Homokóra alakom van, 30 cm derék-csípő különbséggel. Magasderekú szoknyából 34-est hordok, még sima farmerből 38-ast)
Maximum ennyire dekoltált felsőkről van szó (csak ugye rövidujjú):
Illetve ilyen szoknyákról:
(170cm vagyok,hosszú lábakkal)
Most akkor hogy kéne öltözzek? Túlzás ez?
23l
Ekkora mellekkel + ez a szoknya, valóban előnytelen lehet a számodra.
Lehet át kellene gondolnod!
Bár nem ismerlek, de így leírva és elképzelve, valahogy nem passzol a dolog.
Mi köze a mellemnek a szoknyához?
Vékony derekam, hosszú formás lábam van. Rövidnadrágot nem hordok, a ceruzaszoknya előnyetlen a széles csípőm miatt
Zárt tréningruci, vagy a párod zárod ki az életedből.
Bocsi, kevés infó, de ehhez szokott más is társulni, vagyis lesznek még ilyen dolgai. Előbb-vagy utóbb ki fogod zárni az életedből, vagy elfogadod, hogy mindenben ő dönt.
de akinek nagy a cicije, azt nem pont, hogy fullasztaná a zárt felső? meg egészségtelen, ha lenyomja valami a melleket, arra neked főleg figyelned kellene!
ne a ruháidat cseréld le, hanem a pasidat. ha nem tetszel neki úgy, ahogy beléptél az életébe, akkor kalap-kabát, lehet menni! (én is befürödtem már egy ilyen "kapcsolattal")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!