Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom mindig kritizálja az alakomat. Nem olyan mint régen. Mi lett vele?
Az utobbi idoben mindig beszol valamit az alakomra. Pl. Ha rszek egy csokit akkor egybol beszol h en nem is akarok lefogyni meg h meg ducibb leszek, es h mennyivel jobb lenne ha jarnek kondiba vagy akkor legalabb otthon felulesezzek. Az teny h az utobbi idoben felszedtem egy ket kilot de akkor eddig miert voltam jo ? Lassan 2 eve vele vagyok.Olyan mintha mar nem tetszenek neki. Miert van ez ? Valaki volt hasonlo helyzetbe ?
18 eves lany vagyok ( 165 cm, 56 kg )
Ő nyilván egy nagyon külsőorientált típus és fél, hogy hízásnak indulsz. Amúgy az adatok alapján nem tűnsz túl ducinak, tehát nem hiszem, hogy fogynod kéne.
Vagy elkezdesz tornázni és fogyózni, hogy megfelelj a barátodnak, vagy keresel mást, különben ő fog mást keresni, te tudod.
Én ennyire szélsőséges embert, aki 1-2 kg változáson már hisztizik egy teljesen egészséges és normális testsúlynál, nem hiszem, hogy elviselnék magam mellett.
Ha elhíztál volna, akkor azt mondanám, hogy lehet, csak jót akar, nem kell megsértődni, de így, az adatok alapján nem hiszem.
Ha ő nem szereti a túlsúlyt, akkor nem szereti és kész. S bizony aljas dolog, de te sem akarnál vele ágybabújni ha felszedne kilókat vagy igénytelenül kezdené hordani a haját, mert csak....
Ő téged plusz kilók nélkül szeretett meg, s úgy keltesz benne vágyakat. Így fejezi ki, hogy mit szeretne. Az hogy nem túl intelligensen tesz, mert túl kultúrált azt ne ródd fel hibájának, mert ő pedig TE választottad. S nem hiszem, hogy két év alatt elbutult. Ilyen volt ő az elején is.
Szedd össze magad fogyj le, legyél vadító és szexi, a szex végén pedig nyeld le. Akkor mindent meg ad majd neked, hogy jól érezd magad.
(A mondókám megfelelő részeit húzd ki ha nem akarod teljesíteni, de a lényeget remélem veszed belőle!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!