Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom mindig kritizálja az alakomat. Nem olyan mint régen. Mi lett vele?
Az utobbi idoben mindig beszol valamit az alakomra. Pl. Ha rszek egy csokit akkor egybol beszol h en nem is akarok lefogyni meg h meg ducibb leszek, es h mennyivel jobb lenne ha jarnek kondiba vagy akkor legalabb otthon felulesezzek. Az teny h az utobbi idoben felszedtem egy ket kilot de akkor eddig miert voltam jo ? Lassan 2 eve vele vagyok.Olyan mintha mar nem tetszenek neki. Miert van ez ? Valaki volt hasonlo helyzetbe ?
18 eves lany vagyok ( 165 cm, 56 kg )
Nem értem ezeket a túlsúlyosságra vonatkozó válaszokat, a kérdező nem túlsúlyos.
Normális kapcsolatban, normális súlynál pedig nem téma egy-két kiló plusz, vagy mínusz.
Itt két kilóról van szó, ami az adatok alapján még mindig nem túlsúly.
Aki ennyin fennakad, annak a fejében vannak komoly gondok.
Viszont itt láthatóan nem is ez a probléma, hanem az, hogy ő most teljesen életmódot akar váltani és szeretné, hogy a barátnője is vele tartson ebben, gondolom, teljesen beleélte magát.
Csak hát kényszeríteni senkit nem lehet, hogy ha mi változunk, márpedig ő is változzon velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!