A mai világban elvárt dolog a férfiaktól hogy borotválják a lábukat?
Figyelt kérdés
2017. júl. 30. 15:20
1/16 anonim válasza:
Nem tudom kiknek elvárás, de én hülyét kapok ha meglatok egy borotvált férfi lábat.
2/16 anonim válasza:
Nem hallottam még olyanról, hogy bárki is elvárta volna.
3/16 anonim válasza:
Azert ott meg nem tartunk, de remelem nem is fogunk. Egyenlore meg eleg polgarpukkaszto egy par borotvalt ferfi lab.
4/16 anonim válasza:
Szerintem abszolút nem, sőt! A szőrős láb, kar, mellkas férfias. Párom a hónalját borotválja, és a nemi szerve környékét. Nekem ez így pont megfelelő. :)
30/N
5/16 anonim válasza:
Hacsak nem profi sprinter, kerékpárversenyző stb. az illető, ahol minden századmásodperc számíthat, nekem nagyon nem tetszik, ha egy férfi borotválja a lábszárát...
6/16 anonim válasza:
Még sose hallottam, hogy az lenne. ..De engem nem zavar, bicajos vagyok, itt előfordul.
7/16 anonim válasza:
Undorító a borotvált férfi láb/kar/melkas.
8/16 anonim válasza:
elárulok egy titkot: a férfi szőrös
9/16 anonim válasza:
Utolsó, én is elárulok egy titkot: a női láb is szőrös.
Nemi szerv szintén.
Aztán mégis igénytelennek mondják, ha rajthagyja az ember...
10/16 anonim válasza:
Nekem 4 cm hosszú és baromi sűrű a lábszőrzetem. Tudom sokan mondják szőrös a férfi, de azért az én esetem más. Levágtam 1-1,5 cm-re, nekem kényelmesebb. Előtte tiszta izzadság volt, folyt le róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!