Miért olyan nagy dolog, ha nem hordok bugyit?
Téma volt többször, kipróbáltam, de valószínűleg senki sem vette észre.
Én azonban jól éreztem magam :)
Minek kell elhíresztelni egy anonim oldalon, hogy Te, azaz egy név nélküli ismeretlen valahol a világban nem hord bugyit?
Egyedül a párod tudja rólad, senki más.
2: így van!
1: párom meg inkább nyáron nem vesz fel a rövidnadrágok elá.
Nem egész nap vagyok így, csak mondjuk 1-2 órákra. Be van készítve a bugyi.
Nyilván nem ülök le olyankor olyan helyre. Saját autó nem fertőz, meg ha órákig talpon vagyok az sem :)
"Nyilván nem ülök le olyankor olyan helyre."
Hogy-hogy "olyankor".Ha kifolyik,akkor már nem tudsz mit tenni,nem?Összemaszatolod a ruhádat vagy az ülést.
Úgy érti, hogy ha nincs rajta bugyi, nem ül le pl. villamoson. Én amúgy – férfi létemre – szinte sosem ülök le tömegközlekedési eszközön, mert látom, kik ülnek azokon az üléseken (velük persze nem ugat a sofőr, nem úgy, mint velem, ha a menhelyről hozott, mindenkitől rettegő, egyébként bérlettel is rendelkező kutyámon nincs rajta a szájkosár).
Rettentő „szórakoztató” nézni amúgy hosszabb távon egy-egy ülésen a körforgást, leszáll az összesz.rt gatyás csövi az egyik megállónál, a következőnél meg a helyére ül egy 23 éves sortos macalány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!