Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért olyan nagy dolog, ha...

Miért olyan nagy dolog, ha nem hordok bugyit?

Figyelt kérdés

Téma volt többször, kipróbáltam, de valószínűleg senki sem vette észre.

Én azonban jól éreztem magam :)

2017. máj. 21. 12:47
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Nem tudom milyen nemű vagy,de én férfiként van hogy nem szoktam hordani,de csak nyáron.
2017. máj. 21. 12:50
 2/11 anonim ***** válasza:
97%

Minek kell elhíresztelni egy anonim oldalon, hogy Te, azaz egy név nélküli ismeretlen valahol a világban nem hord bugyit?

Egyedül a párod tudja rólad, senki más.

2017. máj. 21. 12:54
 3/11 A kérdező kommentje:

2: így van!

1: párom meg inkább nyáron nem vesz fel a rövidnadrágok elá.

2017. máj. 21. 12:56
 4/11 anonim válasza:
100%
és hogy oldod meg a hüvelyi folyást? :D vagy neked ilyened egyáltalán nincs?
2017. máj. 21. 12:59
 5/11 anonim ***** válasza:
98%
Azért mert ha vékony ruha van rajtad vagy rövid, leteszed a puncidat a villamoson, előtte mé egy ótvaros csövi ült ott, akkor oda az üde punci egészsége.
2017. máj. 21. 13:01
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem egész nap vagyok így, csak mondjuk 1-2 órákra. Be van készítve a bugyi.

Nyilván nem ülök le olyankor olyan helyre. Saját autó nem fertőz, meg ha órákig talpon vagyok az sem :)

2017. máj. 21. 13:04
 7/11 anonim ***** válasza:
98%

"Nyilván nem ülök le olyankor olyan helyre."

Hogy-hogy "olyankor".Ha kifolyik,akkor már nem tudsz mit tenni,nem?Összemaszatolod a ruhádat vagy az ülést.

2017. máj. 21. 13:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Úgy érti, hogy ha nincs rajta bugyi, nem ül le pl. villamoson. Én amúgy – férfi létemre – szinte sosem ülök le tömegközlekedési eszközön, mert látom, kik ülnek azokon az üléseken (velük persze nem ugat a sofőr, nem úgy, mint velem, ha a menhelyről hozott, mindenkitől rettegő, egyébként bérlettel is rendelkező kutyámon nincs rajta a szájkosár).

Rettentő „szórakoztató” nézni amúgy hosszabb távon egy-egy ülésen a körforgást, leszáll az összesz.rt gatyás csövi az egyik megállónál, a következőnél meg a helyére ül egy 23 éves sortos macalány.

2017. máj. 21. 14:15
 9/11 anonim válasza:
86%
Szerintem a kerdezo pasi aki privikre vadaszik :D "juj nincs rajtam bugyi, irjatok fiukak" kb ilyen szintu a kerdes.. :D
2017. máj. 21. 14:19
 10/11 A kérdező kommentje:
Nyugodtan kérdezd meg a srácokat hány privire válaszoltam :)
2017. máj. 21. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!