A kosarasok miért ezekben a klottgatyákban játszanak még mindig? Pláne a nők?
Figyelt kérdés
Szinte minden sportágban tudtak "rendes" (nőknél nőies) gatyát rendszeresíteni (atlétika, kézi, ping-pong, röpi, tenisz stb), de a kosarasoknál maradt ez a lifegő hosszigatya. Miért? Elég idétlenül néz ki.2017. júl. 28. 21:31
1/7 anonim válasza:
"még mindig". Ez a gatya kb 1990ben jott divatba elotte ilyen nagyon rovid gatyaba jatszottak csak ird be googlebe h "Nba 1990"
Amugy focistak kb ugyan ilyen gatyaba vannak es lanyok is.
2/7 anonim válasza:
Nagyon jó kérdés, tényleg elég idétlen viselet, nőkön különösen. De gondolom, hagyomány, vagy ilyesmi.
3/7 A kérdező kommentje:
1-es
Tudom.
A férfiaknál még hagyján, de a nők miért váltottak?
2017. júl. 29. 21:15
4/7 anonim válasza:
De amugy miert zavar h abba vannak? Szerintem eleg idetlenul nez ki az a kis gatya barkin is 😂😂😂
5/7 anonim válasza:
Én kosarazom és focizom is. Mindkét sportban ugyanolyan gatya van nőknek is, mint férfiaknak.
Egyébként ez a kényelmes. Egy kis p.csagatyánál igazán élmény, mikor 5 percenként huzogatni kell a fenekedből. Inkább nézek ki idétlenül, de jó közérzettel.
6/7 A kérdező kommentje:
A kézisek nem p.csagatyában játszanak.
2017. júl. 30. 19:48
7/7 anonim válasza:
"A kézisek nem p.csagatyában játszanak."
Én már azt is annak hívom, de legyen, ahogy te mondod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!