Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bevágós bugyit hogyan lehet...

Bevágós bugyit hogyan lehet felismerni?

Figyelt kérdés

Ha boltban olyat keresek, ami kiemeli a fenék formáját, bevág picit, azt hogyan lehet felismerni? Nem akarom felpróbálni az összeset, hátha olyan...

Nem tangát, valmi nagyobbat, francia pl, vagy hagyományosból is létezik vevágós.

Meg ugye nekem csak az a lényeg, hogy emelje ki a formáját, ha barátommal vagyok. Szóval nem is feltétlen szeretnék nagyon bevágósat, mert akkor már baciautópálya is van :S

2017. júl. 27. 02:00
 1/6 A kérdező kommentje:
2017. júl. 27. 02:25
 2/6 anonim válasza:
Szia kedves kérdező: az első a legjobb kép az lenne a legjobb választás szerintem.
2017. júl. 27. 07:54
 3/6 A kérdező kommentje:
De ha fent lóg az állványon, akkor hogyan ismerem fel, hogy ilyen fazon, a sok nem bevágós között? 😃
2017. júl. 27. 07:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Brazil szabásnak nevezik (imádom) esetleg féltangának, vállfán lógva úgy hogy a derék rész vastag a fenék középen pedig vékonyabb, fogj egy francia bugyit és ha feljebb van vágva akkor megtaláltad, esetleg a hipster szabásúakból van néha erre hajazó vagy a tangák közül de elég nehéz találni.
2017. júl. 27. 20:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Juujj de jó, hasznos válasz, imádlak!! :D
2017. júl. 27. 21:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Ezek közül a 3. tetszik nekem a legjobban.

25/F

2017. júl. 30. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!