Honnan lehet felismerni a leszbikusokat?
hát azért a többség nem hord gyűrűt.
a fiús leszbikusokat nyilván könnyű kiszűrni, mert feltűnőek. rövid a hajuk, fiúsan öltözködnek, mozognak, viselkednek. a lányosakat elég nehéz, ez inkább a kisugárzásból jön le, vagy a nézéséből, kézmozdulataiból. ehhez egyfajta "képesség" kell, hogy valaki megérezze a másikról, hogy a saját neméhez vonzódik. : D gaydarnak hívják.
Hát pl (ha lány vagy kérdező) sokat keresi veled a testi kontaktust, minden gesztikulálásában valahogy hozzád ér, végigsimít a karodon..esetleg indokolatlanul ölelgetni akar mindig (de vannak olyan lányok, akik ilyeneket csinálnak, mégsem leszbikusok, úgyhogy azért ne vedd készpénznek.)
De ha egy konkrét személyről akarod kideríteni, akkor mi sem egyszerűbb, dobd fel nála a témát, hogy mit gondol a leszbikus-biszex(..) lányokról/fiúkról. Ott már könnyen észreveheted a "rokonszenvet", ha figyelsz, és ha nem igyekszik titkolni.
Leszbikus vagyok, és a JOBB hüvelykujjamon hordok gyűrűt.
Na most összezavartalak, ugye?
Nem lehet felismerni őket. Mindenkinek más a stílusa egy kicsit. Én pl' biszex vagyok (lányokhoz jobban vonzódom), de még senki nem gondolta rólam. Persze nem titkolom, csak nem kürtölöm világgá. Facebook-on ott van az adataimnál, ha valakit érdekel, megnézi.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!