Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Leírnátok, hogy hogyan képzelt...

Leírnátok, hogy hogyan képzeltek el egy 'fiúsabb' csajt?

Figyelt kérdés
Milyen stílussal ?

2017. júl. 21. 20:10
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Kőszi az eddigi válaszokat , (már amik értelmesek voltak) ! :)
2017. júl. 23. 13:46
 22/33 anonim ***** válasza:
0%

Mind értelmes válasz kedves kérdező,még tanulhatsz is belőle!

20-as! Mert írtam egy véleményt példával alátámasztva az még nem jelenti azt hogy minden nőt utálok! Egy véleménynyilvánításon nem kell kiakadni,ez az oldal arról szól hogy mindenki kinyilvánít.

2017. júl. 23. 18:54
 23/33 A kérdező kommentje:
A kék osztriga báros komment egyeltalán nem volt értelmes , kedves utolsó ! :)
2017. júl. 23. 22:37
 24/33 anonim ***** válasza:
17%
De ötletet tud adni,hogy hol érvényesülj!
2017. júl. 25. 17:29
 25/33 anonim ***** válasza:

„A válaszíró 4%-ban hasznos válaszokat ad.”

Ez azért beszédes tud lenni.

2017. júl. 25. 18:40
 26/33 A kérdező kommentje:

-.-" #24-es, lehet neked kene ott ervenyesulnod a fantasztikus valaszaiddal...

Hetero vagyok b4szki meg mindig... -(Felre ertes ne essek, nincs bajom , mas nemi identitasaval)-

De semmi gaz, h nem tudsz se olvasni , se ertelmezni a sorokat.

2017. júl. 25. 20:01
 27/33 anonim ***** válasza:
9%

Ha heteró vagy akkor miért akarsz búzásan öltözni?

Valóban 6%-on mozgok, két dolog miatt, nemrég regiztem másrészt Én őszinte válaszokat adok nem úgy mint a többi akinek az a lényeg nehogy lepontozzák ennek érdekében azt írják amit a többség és amit a kérdező hallani szeretne, azért ezt is vegyed számításba kisbarátom!

Azért mert valakinek kevés a pontszáma az még nem azt jelenti hogy rosszat is mond.

2017. júl. 26. 10:23
 28/33 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó válaszoló: nem mindenki talpnyaló.

Másodszor pedig, miért irritálnak téged ennyire a melegek? Egyáltalán miért kell már a ruhákat is fiú/lány ruhákként szabályozni? Miért nem viselhet mindenki azt, amit szeretne? Ki dönti/döntötte el, hogy mi a lányoknak, mi a fiúknak való? Ki döntötte el, hogy a rózsaszín bzzzis, kéket vizsont mindenki viselhet?

Nem tudom miért vagy ennyire homofób, de már nem a kérdésre válaszoltál. (És igen, én se most)

Viszont vicces, mert nem minden rövid hajú a lányokat szereti, és nem is minden lányokat szerető embernek rövid a haja. Sztereotípia, igen. De ő leírta, hogy nem erre vonatkozott a kérdése. Neki ez tetszik, viselje, a nemi identitása pedig nem ránk/rád tartozik.

Amúgy ennyi erővel a görögök is tógákban járnak még mindig, hisz az is sztereotípia. És Egyiptom is tele van piramisokkal, és sehol egy normális épület. Mindenhol vannak sztereotípiák, de a meleg lányok sztereotípiája nem feltétlen egyenlő a fiús lányokéval.

2017. júl. 26. 10:53
 29/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm #28-as, így van :)
2017. júl. 26. 11:18
 30/33 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 28-as!

Hogy miért kell a ruhákat a nemekhez besorolni?

Linkelek pár kérdést nehogy már csak Engem oktass ki hanem az ott negatívan hozzászólókat is!

Egyébként mint látni fogod nem csak én vagyok ezzel így csupán nálam annyi a különbség hogy Én a nőknek szólok be ami nem egy megszokott itt mint látom....

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

Itt mindenhól a fiukat szidják ,de gondolom ez természetes...

2017. júl. 27. 11:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!