Leírnátok, hogy hogyan képzeltek el egy 'fiúsabb' csajt?
Figyelt kérdés
Milyen stílussal ?2017. júl. 21. 20:10
11/33 anonim válasza:
Van némi homár beütésed nem kétség, de még mindig jobb, mint a csitri qvák, pláza cicák.
12/33 anonim válasza:
Így néz ki egy "fiús" lány. A leírtak alapján. girl+in+baseball+cap&client=ms-android-tmobile-hu&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjWkq_byJzVAhWCIcAKHTPXBf8Q_AUICSgB#imgrc=nfsUCuKfLYxH4M
Így néz ki egy "átlagos" lány. S leírtak alapján.
Jó tudni!!
14/33 A kérdező kommentje:
Homár beütés? 🤔
2017. júl. 22. 15:11
15/33 anonim válasza:
Kérdező :) a "homár beütés" arra utal, hogy sztereotípikusan a leszbikusok rövid hajú fiús lányok.
17/33 A kérdező kommentje:
Se leszbikus, se rövid hajú nem vagyok :D
No mindegy
2017. júl. 22. 15:36
18/33 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy fiús lány,attól mert focizol és snapbacket hordasz.Minden második lány az általad leírtak apalján öltözködik,az,hogy az extrémebb sportokat űződ még nem tesz fiússá.Közel 11évug fociztam,és mégsem vagyok/voltam ettől fiús.Azt pedig,hogy általánosítva beszélsz,hogy valaki vagy "fiús" vagy "pláza cica"túlzásnak tartom.
19/33 anonim válasza:
16-nak!
Íme a homàr csajok fiusan! :)))
Kérdező!
Próbálj így öltözni és sikered lesz a Kék osztrigában a téged pártfogoltakkal együtt.
20/33 anonim válasza:
20:42
Nagyon belehúztál, ma is csúnyán nézett rád egy nő és gyorsan bosszút állsz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!