Mi a véleményetek egy ilyen lányról?
Figyelt kérdés
Rocker, színes tincsek vannak a hajában ( egyszerre csak egy szín, szóval nem tök szines ) és az alapból barna, hosszú hajára vannak ráfestve. Bandás pólóban jár ( pl Ossian, AC/DC ) láncokat hord az oldalán, nem mindig jár feketében, de sokszor, szegecses karkötőket, nyakörvet hord, szokott rajta lenni farmer mellény, vagy ing.. szóval ilyesmik.2017. júl. 18. 11:17
31/32 A kérdező kommentje:
Milyen "mi "? Én nem vagyok Rocker, csak egy egyszerű kérdést tettem fel. :D De ha már itt tartunk: Szerintem meg a Páwákból és plázap*csákból álló társaság a legnevetségesebb dolog a világon. :)
2017. júl. 28. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!