Mi a véleményetek egy ilyen lányról?
8 százalékos oltsd már el magad. A válaszok fele tőled érkezett.
Egyébként azt gondolnám, hogy menőn néznek ki a csíkok a hajában és lehet, hogy eszembe jut a bandás pólójáról, hogy hallgatok is valamit az adott bandától:D
Az a véleményem róla, hogy biztos nagyon jófej lehet, szubkultúrám beli.
Én is rocker illetve inkább metálos vagyok. Bandás polókat én is hordok (Amon Amarth, Arch enemy, Batushka stb...) és acélbetkós bakancsot is, meg tetőtől talpig feketében járok (nem azért mert metált hallgatok hanem azért mert nekem ez tetszik, ezekben a ruhákban érzem jól magamat)
De nem érzem azt, hogy igénytelen lennék. Szerintem azok a lányok akik csak a divatot követik elvakúlva sokkal inkább igénytelenek mint egy rocker/metálos/goth/punk.
A divatmániás lányok csak mennek a többi bírka után. Azt vesznek fel amit mások "előírnak" nekik hiszen ez a divat. Konformisták.
Mi metálosok meg az esetek nagy részében saját magunknak gyártjuk a legtöbb ruhánkat. Mi varjuk fel a felvarókat a melényekre/ dzsekikre, saját kezüleg szegecseljük ki a cuccainkat stb...
Sajnos már az egész rockeres, metálos esztétika bekerült a mainstream divatba. Így történt meg az, hogy Slayeres meg Slipknotos polókat is lehet kapni pl a h&m ben és nem mi metálosok vagyunk a célközönsége ennek hanem az egyszerű, divatot követő vásárlók. Akiknek fogalmuk sincs az adott bandáról csak megtetszik nekik a polón a minta és ezért veszik meg.
Ja amúgy a bandás poló nem reklám.
Csak kifejezi azt amit szeretek. Pl ha lenne olyan poló amin a kedvenc könyvemnek a borítója van vagy a könyvből egy idézet esetleg az egyik kedvenc festményem akkor azt is megvenném és hordanám.
Ja és mégvalami:
Biztos nagyon király lehet a lány haja. Én mindig is birtam az ilyen extrémebb, különlegesebb hajakat.
Szóval nekem szerintem instant szimpatikus lenne a lány ha mondjuk az utcán látnám.
Az más kérdés, hogy milyen a személyisége de szerintem biztos jófej és toleráns ember lehet. Nagyképűnek semmi esetre sem gondolnám.
Az előző válaszoló voltam :)
semmi különös. egyéniségnek azért nem mondanám, szokásos rocker stílus, amivel nincs problémám, de azért ne állítsuk be többnek, mint ami.
nekem nem tetszik ez az öltözködés, nem éreznék rá vágyat, hogy megismerjem vagy bármi.
attól még, hogy valakinek az öltözködésében nem mutatkozik meg milyen zenét szeret, nem jelenti hogy kevésbé szereti.
Dehogy is. A barátom is rocker vagy ,hogy pontosabb legyek inkább metálos. 37 éves szép hosszú haja van és szinte csak zenekaros polókat hord és nagyon sokat járunk együt koncertekre, fesztiválokra.
Egyáltalán nem rekedt meg egy 14-16 éves szintjén értelmes kedves jólelkű ember.
Aki tényleg rocker/metálos az nem növi ezt ki. A fémzene szeretetét nem nagyon lehet kinőni.
Én így huszonécesen is metálos vagyok bár nem nagyon szeretem magamat vagy másokat kategorizálni, skatulyázni. Én sem rekedtem meg egy tini szintjén viszonylag értelmes felnőtt lett belőllem.
Ez megint csak valami hülye kitalálció a szubkultúránkal kapcsolatban.
Én is rockot és metált hallgatok főként, koncertekre járok, lemezeket is veszek, tehát nem mondható, hogy kinőttem volna. Ennek ellenére mégsem úgy nézek ki, mint aki kínai piacról és szemeteskonténerből öltözködne.
Egyébként a kérdés az volt, mi a véleményünk. Nyilván ellenvéleményre is lehet számítani, ami tárgyi szempontból ugyanolyan hasznos, mint a támogató. Ha ezt valaki nem bírja elfogadni, ne írjon ki kérdést.
Szerintem akik a válaszolók közül úgy szólták le ezt az öltözködést, hogy közben ők is Rockot/Metalt hallgatnak, azoknak vagy szimplán nem tetszik ( de ebben az esetben sem kell nevetségesnek nevezni )
Vagy pedig ők egyszerűen nem mernek így öltözni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!