Vélemény erről a cipőtök? Megéri ennyiért? Nehéz hozzá öltözni?
2017. júl. 15. 16:05
1/9 anonim válasza:
Nekem nem tetszik,pláne nem 100€-ért
2/9 anonim válasza:
Sima R1 jobb lenne, de ebből az xr1-ből is van ennél jobb színösszeállítás! Ez nem előnyös!
3/9 anonim válasza:
igen, a sima nmd nekem is jobban tetszik, mint ez a magasított holdjáró szerűség, és inkább maradnék a sima feketénél, az mindenhez hordható.
4/9 anonim válasza:
Nekem tetszik az nmd, de ez a típusa annyira mégsem...
Nézz szét playersroomban, pigshoesban, ott nagyon jók vannak :)
6/9 anonim válasza:
az oké, h sima nmd, de a színnel még mindig nem tudnék megbarátkozni :) de mindenképpen jobban tetszik, mint az előző, legalábbis formára.
7/9 anonim válasza:
Ez mar szerintem jobb, es ha vannak hozza passzolo ruhaid, akkor vedd :)
9/9 anonim válasza:
Hazza oltozni ugy nehez hogy sporotos ruha kell. Ezenkivul biztos lehetdz benne hogy minosegi es nagyon kenyelmes. Egy atdolgozott napot is siman birni fogsz benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!