Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Deichmanba kínais cipők...

A Deichmanba kínais cipők vannak? Minőségük?

Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 13:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is nagyon szeretem,a legtöbbször ott veszünk cipőt,és nem vagyunk olyanok,akik kínaiban vásárolnak.A Deichmannban jó minőségű és viszonylag olcsó cipők vannak.:)
2010. máj. 30. 12:47
 12/12 anonim ***** válasza:
Már legtöbb az ,nem érdemes ott venni cipőt csak azért mert van rajta egy márka (ami nem is olyan jó márka mert már van nála jobb)és drága pénzbe kerül egy kínai boltba ugyanazt megveszed fele áráért.A minőségük meg nagyon szar nekem a csizmámnak a sarka fél év alatt fatigra ment úgyhogy kijukadt a sarka:Sés nem csinálták meg pedig meg volt a nyugta is csak megpragasztották az oldalát:Sam a sportcipőm is már megy tönkre.szval nem érdemes már a deichmanba venni cipőt!!
2010. máj. 31. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!