Miss Sporty körömlakkok ára? Milyen a minőségük?
Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 19:34
1/12 anonim válasza:
szar, lepattog 1 nap alatt nekem...
3/12 anonim válasza:
6-700 Ft. Nekem a színtelen bírja egy hétig, a piros még aznap lepattogzott.
4/12 anonim válasza:
Nekem gyönyörű, türkízkék színű van, de sajnos tényleg igaz, hogy hamar lepattog... Nekem két nap múlva elkezd lekopni :/
5/12 anonim válasza:
a miss sporty nem jó. keress valami márkásabbat ;) (s.he-sek is jók, de van nálluk jobb ;))
6/12 anonim válasza:
Nem értek egyet az előzőkkel, mert én csak Miss sporty körömlakkot vásárolok. A kezemen 3-4 napig bírja ki (mosogatással együtt :D ) a lábamon 8-10 nap :)
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nagyon régen vettem egyszer Miss Sporty körömlakkot, de még mindig jó (bár már fel van hígítva körömlakklemosóval) és nem emlékszem, hogy mennyire volt tartós fénykorában.
2011. júl. 23. 17:27
8/12 anonim válasza:
Nagyon szar. Én 600 Ft-ért vettem fekete körömlakkot, alig tudtam kifesteni vele a körmöm mert
-szar az ecsetje
-szar a lakk állagú(nyúlik, vagy én nem is tudom)
2x használtam és úgy ahogy volt, ki is dobtam. Az Essence nálam jobban bevált és még olcsóbb is.
10/12 anonim válasza:
Én vettem egy francia manikűr szettet a rossmanban,Miss Sporty a rózsaszínje szép de hamar kopik a fehérből meg semmi nem látszik... Olyan tojásfehérje fehér, és átlátszik... :D Nagyon furcsa amikor láttam de mostmár mind1 :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!