Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vélemények? A Cosmos City-s...

Vélemények? A Cosmos City-s ruhákról szeretnék többet megtudni. Árban elég jók, de a minőségük milyen?

Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 16:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
75%
Nekem semmi bajom a minőségével. Amit eddig ott vettem, tovább bírta, mint mondjuk egy-egy Philip Russel cucc...vannak többéves nadrágjaim, semmi bajuk.
2009. dec. 5. 17:00
 2/22 anonim ***** válasza:
9%
szar,gagyi.
2009. dec. 5. 18:36
 3/22 anonim ***** válasza:
33%
Jöhetnek a márkab*zik...
2009. dec. 5. 19:02
 4/22 anonim ***** válasza:
37%
abszolút jó a minőségük. Mint bármelyik kínainak.
2009. dec. 7. 15:56
 5/22 anonim ***** válasza:
83%

A Cosmos kínai cuccokat árul, csak a bolt neve nem kínai, hanem Cosmos :)

Árban olcsó, olcsóbb mint sok kínai bolt. Ha márkás ruhákat szeretnél ne oda menj, ha divatosat olcsón, akkor érdemes benézni.

2009. dec. 8. 09:43
 6/22 anonim ***** válasza:
48%

szerintem nem jók a fölsők mert belemelegszel, szúr, és elég kínais mint a legtöbb kínai

ha egy márkásabba fektetsz bele az jobb a fölső terén, én nem szeretem az itteni pólót, kivétel gatya, szoknya, tatyó,kiegészítő

ha vki meg bemutat a cosmos miatt akk mutass vissza !!!

2009. dec. 8. 16:26
 7/22 anonim ***** válasza:
73%

szerintem tiszta jook

nemrég vettemegy szürke csögatyát

árban tényleg elég olcso és szrintem jo cuccok vannak ott

2009. dec. 12. 22:58
 8/22 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ!
2009. dec. 12. 23:00
 9/22 anonim ***** válasza:
92%
Én tegnap vásároltam ott,láttam egy felsőt 1500 ért amit előtte egy kínai boltban 1800ért kínáltak!!!Mondjuk ki kell fogni a jókat,mert sok ruhán látszik,hogy olyan kínais( pl nagy csillogó gagyi minták),de böngészni a ruhák között nem is olyan rossz:D
2010. jan. 28. 11:13
 10/22 anonim ***** válasza:
92%
hát én nevetséges áron vettem ott télikabátot. 1750 ft volt.... szerintem ez nevetséges már, de tényleg :) de azért nagyon örültem neki. divatos, nem lóg ki a derekam (mint a legtöbb kínai üzletben levő, szép kabátból). előzö nap voltam ázsia centerben is. háát 4000ft-nál kezdődtek a kabátok és igazán egyik sem tetszett, ráadásul nem védte a vesémet sem. igaz ez a cosmosos kabát is kínai (mint ahogy majdnem minden más manapság... ) de tényleg sokkal jobban néz ki mint a többi ázsiás. a minőségről még nem tudok nyilatkozni, mert csak pár hete van meg, de eddig nincs gond vele :)
2010. febr. 4. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!