Vélemények? A Cosmos City-s ruhákról szeretnék többet megtudni. Árban elég jók, de a minőségük milyen?
Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 16:35
11/22 anonim válasza:
Én ott vettem egy divatos nylon kabátot,tudjátok amilyen "zacskós".Rég óta kerestem ezt a kabátot,máshol ugyan ezt a kabátot,amire rá rakják,h retro,diesel(a kabát belsejébe)egy jó 10-15E Ft-al több.
Ez a cosmosban nem volt több mint 5E ft,még az is megéri,de én akciósan vettem ott,2500-ért. :D
Még mindig nagyon jó állapotban van,dicsérik is,és teljes mértékben divatos.
19/F
12/22 anonim válasza:
Szia! Nekem van onnan egy nagyon jó, 27-es méretű csőfarmerem nagyon szeretem és csak 3000Ft volt. Néha úgy érzem jobb mint a 8000Ft-os Mexx gatyám:)
13/22 anonim válasza:
én tegnap vettem egy pulcsit és már elszakadt és ki is bolyhosodott szóval erre én csak annyit tudok mondani hogy gagyi....
14/22 anonim válasza:
Én tegnap vettem ott 1 csőgatyát eddig semmi bajom vele ja és az árán megfogtok lepődni jól néz ki meg minden és 1590 ftba került
15/22 anonim válasza:
A Cosmosban nem csak kínai cuccok vannak, sok török termék van.Én fél éve vettem ott egy pulcsit most is olyan állapotban van hogy megvenném még egyszer.Én teljesen meg vagyok vele elégedve, ha lehet mindig ott vásárolok.(Ha vigyázol picit a cuccodra nem szakad el 1 nap alatt.)
16/22 anonim válasza:
:) én spec szeretem a cosmost. tök olcsó, bár nekem a nadrágok nem bírják sokáig, a pulcsik, mellények, kabátok mind jók:) ezeket merem ajánlani.
17/22 anonim válasza:
Most például nagy leárazás van/volt a cosmosban lazán lehet venni egy tök csini hosszú ujjú fölsőt 600 ft-ért díszes is, szép is. Szval nem csak olyan, hogy egy mezei mondjuk lila egyszerű felsőt amin semmi minta sincs. Vettem is vagy egyből 7-et. van ami kicsit drágább és azt 1000 ft-ért vettem, de így is megérte. Elég volt rá költenem kb 3000 ft-ot. Érdemes benézni. Én először cska azért mentem be mert a camponában új bolt nyílt jeans club helyett és gondoltam benézek. Gatyák s tetszenek, vannak jó cuccok :) Most nagy leárazás van én is már nagy tömegével l-es meg xl-es cuccokat láttam, de ha láttam egy s-est vagy esetleg egy m-est azt egyből beszereztem, pláne ha még olcsó is volt :D
18/22 anonim válasza:
kicsit tény és való, hogy van egy-pár ami kínai feeling, de lényegtelen, nekem olcsó volt, és egyelőre jónak tűnik :D
19/22 anonim válasza:
A Cosmos a világ legtutibb boltja I <3 Cosmos
20/22 anonim válasza:
Szerintem jó minőségűek, és nem jellemzően kínai, hanem török, vagy volt már hogy egy móher mellényt vettem, és az speciel német gyártmány volt, úgyhogy nem hasonlítható össze a hagyományos kínai boltok, kínai szar minőségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!