Farmer farmerdzsekivel? Undorító?
Figyelt kérdés
Átmeneti kabátként csak egy farmerdzsekim (sötétkék) van, nadrágként meg 2 db farmerem, meg egy drapp vászongatyám. Szóval ált. farmert hordok farmerdzsekivel, melyek színe nem ugyanolyan kék. Eddig nem szóltak be miatta, de most olvastam több helyen(itt is), hogy gáz. Nagyon? Nincs pénzem a ruhatáram megváltoztatására, meg a szívemhez nőttek a cuccaim.2010. máj. 20. 21:43
1/7 anonim válasza:
Nem gáz, dehogyis:) Hordd nyugodtan:)
2/7 anonim válasza:
Ha neked tetszik és kényelmes, jól érzed magad benne, akkor nem gáz!
A mai rohanó világba senki se figyeli az öltözködésedet, beszólni meg pláne nem fognak, úgyhogy emiatt ne félj!
3/7 anonim válasza:
nekem tetszik ...:) de láttom h bőrból van,akkor nem lesz nehéz lemosni piszkot:) de ha nem bőr akkor bocsi :)
4/7 anonim válasza:
sz*rd már le, hogy mások mit mondanak, ha neked tetszik...
5/7 anonim válasza:
alapszabály, hogy farmert farmerral ne nagyon hordjunk, de eddig senki sem halt bele:)
6/7 anonim válasza:
Én sem nagyon hordok farmerdzsekit farmerhez, mert nem tetszik, ás nadrághoz veszem fel a farmer kabátot.
Farmerhez blézert, trencskót vagy bőrdzsekit hordok vagy más kabátot.
Vegyél egy másik kabátot és viseld azt farmerhez.
7/7 anonim válasza:
ha minden "divatalapszabályt" követnél, akkor hetente új ruhákat kéne venned, mert ami előző 7en még Ok volt, az 1 hét múlva már gáz. hülyeség, nemfoglalkozz ezzel. ha neked jóláll, és jólérzed benne magad, hát hordjad nyugodtan. nincsis olyan ember sztem aki minden divatszabályt betart, mert hülyeség. 1-2 kivételtől eltekintve, de azok meg tudod kik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!