Hogyan vannak a melltartó méretek?
Figyelt kérdés
Ha például bemegyek a pennybe, egy C-s melltartó 2x feljönne rám... Valahol a C80 nagyobb,valahol kisebb...Van egy D85 melltartóm, és 80C...és szinte nem értem, hogy lehet jó rám a C, ha a D-s is jó...? vagy ez mindenkinél így van?2017. júl. 7. 16:48
1/3 anonim válasza:
Itt egy útmutató, hogy hogyan mérd meg a méreted: [link] Ebben is írják amúgy, hogy nem minden melltartó ugyanolyan, szóval előfordulhat hogy nem ugyanaz a méret jó mindig. Az meg hogy feljön és kb rendben van nem feltétlenül jelenti azt, hogy tényleg a lehető legjobb méret. Nekem például csak a 75A jó mindig, de gondolom nagyobb méretnél már több működőképes variáció létezhet.
2/3 anonim válasza:
Elvileg a 85C-nek és a 80D-nek ugyanakkora a kosara, csak a 85C körben kicsit tágabb.
Ezen kívül amiket az első ír, nem konzekvens méretezés, vagy jó de nem tökéletes méret.
3/3 A kérdező kommentje:
Értem. :)
2017. júl. 8. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!