Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Adna valaki egy jó tippet...

Adna valaki egy jó tippet adni, hogy hogy oldjam meg, hogy ne látszódjon át a pólóm?

Figyelt kérdés
Van egy tök jó pólóm, de még sosem volt rajtam mert nagyon átlátszik és nincsen fehér melltartóm. Ma fel szeretném venni azt a pólót, de nem tudok elmenni venni fehér melltartót. Előre is köszönöm a segítséget <3

#melltartó #átlátszó póló
2017. jún. 28. 10:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia. Én az olyanokat bőrszínű melltartóval szokram hordani. De ha az sincs akkor szerintem az egyetlen megoldás at ha felhúzol alá egy pántos topot :)
2017. jún. 28. 10:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne is vegyél fehér színű melltartót, mert az csak rikítani fog (és gondolom nem ez a célod), erre jobb megoldás a testszínű. Ha eddig nem hordtad, akkor a mai napon sem tűnik valószínűnek, hogy valami csoda történjék. Rétegesen semmiképp se öltözz, mert rosszul leszel ebben a melegben. Talán strandra, fürdőruha felé? Vagy barátkozz meg az átlátszóságával vagy búcsúzz el tőle, de szerintem az nem "tök jó" póló, amit ki tudja mióta egyszer sem viseltél, mert nem tudtad...
2017. jún. 28. 11:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Házi tipn nincs. Ne vegyél fel semmit alá. Amúgy meg szerezz be egy testszínű melltartót, praktikus darab, jól kihasználható. A fehér melltartó elég idétlenül mutat fehér felsők alatt is.
2017. jún. 28. 12:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha van ilyen míder jellegű crop topod, szerintem azzal is simán felveheted :)

[link]

[link]

2017. jún. 28. 20:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Bocsu, kicsit későn írok, de lehet még hordanad a felsőt

(Másolom egy régebbi kérdésből:)

Tesóm divatszakmában dolgozik. Az ő tanácsa mindig az, hogy fehér alá feketét, fehéret nem szabad felvenni, ugyanis a fehér is átlátszik. Testszínű vagy színes.

2017. júl. 1. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!