Adna valaki egy jó tippet adni, hogy hogy oldjam meg, hogy ne látszódjon át a pólóm?
Figyelt kérdés
Van egy tök jó pólóm, de még sosem volt rajtam mert nagyon átlátszik és nincsen fehér melltartóm. Ma fel szeretném venni azt a pólót, de nem tudok elmenni venni fehér melltartót. Előre is köszönöm a segítséget <3#melltartó #átlátszó póló
2017. jún. 28. 10:43
1/5 anonim válasza:
Szia. Én az olyanokat bőrszínű melltartóval szokram hordani. De ha az sincs akkor szerintem az egyetlen megoldás at ha felhúzol alá egy pántos topot :)
2/5 anonim válasza:
Ne is vegyél fehér színű melltartót, mert az csak rikítani fog (és gondolom nem ez a célod), erre jobb megoldás a testszínű. Ha eddig nem hordtad, akkor a mai napon sem tűnik valószínűnek, hogy valami csoda történjék. Rétegesen semmiképp se öltözz, mert rosszul leszel ebben a melegben. Talán strandra, fürdőruha felé? Vagy barátkozz meg az átlátszóságával vagy búcsúzz el tőle, de szerintem az nem "tök jó" póló, amit ki tudja mióta egyszer sem viseltél, mert nem tudtad...
3/5 anonim válasza:
Házi tipn nincs. Ne vegyél fel semmit alá. Amúgy meg szerezz be egy testszínű melltartót, praktikus darab, jól kihasználható. A fehér melltartó elég idétlenül mutat fehér felsők alatt is.
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Bocsu, kicsit későn írok, de lehet még hordanad a felsőt
(Másolom egy régebbi kérdésből:)
Tesóm divatszakmában dolgozik. Az ő tanácsa mindig az, hogy fehér alá feketét, fehéret nem szabad felvenni, ugyanis a fehér is átlátszik. Testszínű vagy színes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!