Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hordjak már rendes push-up...

Hordjak már rendes push-up (szivacsos) melltartót? 12/L

Figyelt kérdés

A mellbőségem 80 cm, a mell alatti kb. 75 cm. Az AA vagyis a legkisebb kosár méret kicsi. Toppot hordok most is, csak zavar hogy "hegyesedik" a mellbimbóm... És hát nagyon átüt a pólón is... Az osztályban már páran hordanak, de valószínűleg jövőre többen fognak...

Szerintetek?

Nemet és évet légyszi írjatok...

2017. júl. 3. 20:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Elég a vékonyabb "szivacsos" szimpla melltartó, pushupot felesleges, túl nagy lenne a változas egyik napról a másikra, még a végén megszólnának érte.

Nő vagyok és 2017 van.

2017. júl. 3. 20:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, és nem úgy értettem hanem életkort :D Igazából nyári szünet van úgyhogy nem lenne ilyen percről-percre változást hanem azzal kezdeném a hetedik osztályt. Úgy jó lenne szerinted?
2017. júl. 3. 20:48
 3/8 anonim válasza:
Szerintem is elég a vékonyabb szivacsos(kényelmessebb js hidd el).Menj el egy üzletbe és próbálj fel többféle fazonút.Amelyik a legjobb szerinted, legyen.
2017. júl. 3. 21:20
 4/8 anonim válasza:
Ja igen 30 éves nő vagyok,s én is ijentájt váltottam melltartóra
2017. júl. 3. 21:21
 5/8 anonim válasza:
Szerintem csak olyat vegyél, amiben egy vékony szivacs van. Ha az AA kocsi akkor vegyél sima "A"-t
2017. júl. 5. 13:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Èn is alig ilyen mèrettel rendelkezek kb. Kicsit nagyobb de èn is szeretnèk melltartót hordani.Kb havonta veszünk anyàval toppot ès megkèrdzi jó e ne nèzzünk màst.Pàr cm ès nem lesz jó làttok 2 hetes változàst magamon.Szóval örülök hogy tudom anya ennyire melltartó pàrti mert èn nagyon szeretnèk most majd agusztus vègèn megyünk sulira be vàsàrolni addig meg láttom mekkora lesz a mèretem ès hogy fogom kezdeni a 7 siket.

12/L

2017. júl. 30. 23:24
 7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó én is valahogy így vagyok. Csak talán nekem könnyebb.♥
2017. aug. 12. 20:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen ilyen méretekkel egy szimpla sportmelltartó is remekül tart.

Nem kell, hogy push up-os legyen.

Egyébként (tévesen) rengetegen azt hiszik, hogy a push up melltartó arra való, hogy nagyobb legyen tőle a melled.

Nem. Ezt a típust a nevéből adódóan az egyébként is nagy méretű mellek megemelésére, felnyomására találták ki.

Akinek szép kis melle van, annak nem létszükséglet, hisz nincs mit felnyomni.

Nekem sajnos 12 évesen már D kosaram volt, így elengedhetetlen volt egy jó nagy adag merevítés, amiből mára mégtöbb kell F mérettel.

18/L

2017. aug. 12. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!