Nyolc- vagy tízsoros acélbetétes lenne a jó az alkatomhoz?
Ja majd én kérek elnézést mert a festészethez van tehetségem és nem akarok valami hiányszakmát tanulni. Gondolom te biztos nagyon járatos lehetsz a képzőművészetben. Ja mégsem...
Ne aggódj majd dolgozni is fogok.
Szerencsére egyenlőre nem egy falanszterben élünk, hogy valaki eldöntse helyettünk, hogy mivel kell foglalkozni egész életünkben.
Amúgy nagyon sok ismerősöm ment okj-s képzésre, szakmát tanulni. Többen mint ahányan egyetemre így lehet, hogy a valóságban nincs is ekkora számbeli külömbség a két "tábor" között.
Amúgy meg olyan szavakat használok amilyeneket akarok. Nem te mondod meg, hogy hogyan fogalmazzak.
Vegyél már visza a rohadt nagy arcodból mert szerintem nincs mire verni magadat. Ha olyan ostoba lennék mint te már rég elástam volna magamat.
Ja és az értelmesebb férfiak nagyrésze pont leszarja, hogy valaki nő létére bakancsot mer hordani, ami amúgy még mindig uniszex lábbeli.
Aki ilyen külsőségeken fentakad az annyit is ér.
Gondolom a kérdező is inkább rockerekel akar ismerkedni akiknél sokszor a bakancs előnyt jelent. Nem pedig begyepesedett gondolkozásu konformistákkal akik a bakancs milyat nem tekintik nőnek.
Amúgy nekem nem büdös a munka. Mentem volna többször is bolti eladónak de vissza sem jeleztek az önéletrajz beadása után. Pedig 7 szer is próbálkoztam.
Na ennyit erről...
Off, de muszáj hozzászólnom.
32 éves vagyok, egy jól menő cég stúdiójában vagyok vezető helyettes. És hideg időben én is magas szárú acélbetétes bakancsot hordok. Ha még a 70 éves ügyvezető is azt mondja, hogy nagyon frankó a bakancsom, akkor onnantól tényleg boldogan és büszkén viselem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!