Milyen színű bugyin látszik legkevésbé a fehérfolyás?
Figyelt kérdés
Fekete és bordó bugyin mennyire látszik pl.?
2017. jún. 28. 15:32
1/9 anonim válasza:
A feketén, meg a bordón eléggé. De még a fehéren is. Szóval kb. minden színen látszik, csak egyeseken nem annyira
2017. jún. 28. 15:33
2/9 anonim válasza:
Testszínűn.
2017. jún. 28. 15:36
3/9 anonim válasza:
Betétről hallottál már? Tudod, az a vékony.
2017. jún. 28. 15:58
4/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,ilyen nagy melegben nem tartom egészségesnek a tisztasáági betétet,és az is kínos lenne,ha a barátom meglátná,hogy ott virít a bugyimban.
2017. jún. 28. 16:47
5/9 anonim válasza:
De mikor a barátoddal vagy, akkor egyébként is tocsogsz.
Szerintem ezen nem kell aggódnod.
2017. jún. 28. 18:26
6/9 anonim válasza:
Szerintem a baratodat egyaltalan nem erdekelne, nem ertem miert tartod kinosnak. En tavaly a baratommal kozoltem, ne lepodjon meg ha tisztasagi betetet lat a bugyimban. Tudomasul vette, nem volt benne semmi ciki😄
Egyebkent valaszolva kerdesedre, a feketen nagyon meglatszik. Szerintem minimalisan minden szinu bugyin eszreveheto, a soteten jobban. Bar a baratod nem hiszem hogy kuksolni fogja vagy ezzel lesz elfoglalva. En is a betetet tamogatom. 18l
2017. jún. 28. 18:27
7/9 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm a válaszaitokat. :D Igen,akkor tisztára elázok,plusz általában úgy intézem,hogy sötétben legyünk.Tud már róla,hogy néha teszek be,csak félek,hogy azt gondolja valami betegség miatt hordok tisztaságit. :/
2017. jún. 28. 18:39
8/9 A kérdező kommentje:
Fehérfolyás meg reggel lenne ciki,ha meglátná a bugyimat,bár idáig nem vett észre semmit,vagy csak nem szólt,de a továbbiaktól félek.
2017. jún. 28. 18:42
9/9 anonim válasza:
"csak félek,hogy azt gondolja valami betegség miatt hordok tisztaságit."
Ahhhh, te jó ég!!! Mi köze van hozzá a pasinak, hogy hordok-e napközben tisztasági betét vagy nem?
Kb mintha én rászólnék: Szemüveget ugyan minek hordasz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!