Ti melyik irrigátort vagy intumzuhanyt ajánlanátok hüvelyhez?
Leginkább egyiket se.
Fertőzésed van?
Semmilyet. Ha problémád van akkor nőgyógyászt, kezelést majd ph visszaállítást ajánlok.
Ha nincs gond akkor fölösleges mosogatni, kitakarítja az önmagát.
Nem! De nagyon csúnya mindennapos fehérfolyásom van. Így az miatt szeretném!!!
Tenyésztéseim negatívak, így az lett mondva, hogy ,,normális,, a folyásom, amivel otthonról betét nélkül nem lehet elindulni.
3: Azt nem szünteti meg, ugyanis nem arra való.:)
Használj tisztasági betétet!
Ha lesz nemi életed, vagy végetér a nemi érésed, vagy éppen nincs peteérésed, csökkenni fog.
Minden egyes eddigi választ köszönök!
Sajnos elég csúnya és mindennapos ez a folyás és az miatt akarom az irrigálást, mert azt tapasztaltam pl színes kúpnál, hogy van, hogy kb négy nap, mire rendesen kiürül, így hátha jó. (Nem tudom értitek e a logikát, hogy ami x idő alatt távozna váladék, az az irrogálással lelenne tudva és kevesebb folyás lenne)
Lactofeelt ajánlotta a házidoki is, de ő szokott olyan problémákra olyan gyógyszereket felírni, ami nem is arra jó, így volt, hogy egyik hozzátartozómnak nagy baj lett az miatt.
Szóval Lactofeeltől azért tartok, mert a lactobacillushoz van és két leletemen is rajta van, hogy sok a lactobacillusom és ezt hívják lactobacillosisnak, ha dús stb folyás is társul mellé (jóból is megárt a sok), amit a candidával szoktak összekeverni és akinek orvosnak mondtam, azt mondta hogy nem az a bajom, de én meg elég valószínűleg tartom hogy de. Egy másik orvos rá is bólintott, hogy lehet az a baj, de annyi infó ment át a fején, mert olyan régóta van meg a folyás, hogy már a végére nem is emlékezett erre az információra szerintem. Lactobacillosisrol asszem nem is találtam magyar cikket.
Nem tudom, hogy a Lactofeeltől még több lenne-e :S
Hulyeséget írtam Elnézést. A Lactofeelt, a Laktaciddal kevertem össze.
Lactofeelt én is nézegettem hátha. Mert nem mondom százra, hogy ez a sima fehérfolyás, mert egyik orvos azt mondja van bajom, másik meg hogy nincs.
Értem. De az irrigálás az tényleg vízben oldott Lactofeel-tablettával van (az irrigátor és az intimzuhany az ugyanaz!), tehát hogy megeteted a hüvelyflórádat, ami segít a hüvely tisztulásában, ami annyit tesz, hogy építi a hüvelyflórádat. Kipróbálhatod egyszer, segít-e ezen.
Szerintem nagyon fiatal vagy és nem élsz nemi életet, és akkor is csak peteéréskor van sok folyásod. Ez természetes, így kell lennie, mind3 tényező folyásnövelő körülmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!