Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 13 évesen mennyire merész...

13 évesen mennyire merész tangás bikinit venni?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik ez a fazon. Nem ilyen cérnavékonyra gondoltam, de a fele fenekem látszódna.

2017. jún. 25. 20:53
1 2 3 4 5
 21/48 anonim válasza:
90%

Tudom, hogy ma sokan azt hiszik, hogy jaj de felvilágosultak és a világ már olyan modern és szabad, hogy ihaj, de maradjunk józanok: 13 Éves lány az még igencsak gyerek! A tanga pedig pontosan tudjuk, hogy milyen céllal született.

Gyereken egy ilyen ruhadarabnak semmi keresnivalója! Bőven ráérsz még mutogatni magad!

2017. júl. 26. 01:54
 22/48 anonim ***** válasza:
76%

Az ember addig gyerek, amíg élnek a szülei, sőt, az emberekben mindig is meg lesz a gyermeki ego.

Egyáltalán nem akarok pedofil megnyilvánulást tanúsítani, hogy 13 évesek tangahordásáról beszéljek, mert ebből én már kiöregedtem (bár tudom hogy ez a parafil dolog nem itt kezdődik).

Minden a körülményektől függ, vagy tetszés kérdése. Nem akarok szabadelvűséget tanúsítani, viszont szerintem ezt döntse el a 13 éves lány; ha neki ez tetszik, akkor valósítsa meg önmagát, úgy is kifog nőni ebből, és az egyéni stílus is csak így, ballépésekből fog formálódni. És ezzel mi is a gond? Nem értem.

Másrészt pedig hogyha ez a lány romlott életű, és csak azért hordaná hogy a férfiak figyelmét felkeltse, akkor így se úgy se tudnád ezt az ösztönt(?) megakadályozni.

De mivel kiírta ide a kérdést a közvéleményre hagyatkozva, lehet tudni hogy érdekli mások nézete erről, és következtetni lehet arra, hogy nem egy rossz prosti; nem tudom miért kell rosszat gondolni.

2017. júl. 26. 19:25
 23/48 anonim ***** válasza:
63%

Akkor is így gondolkodnál, ha neked lenne egy 13 éves lányod és felmerülne ugyanez a kérdés?

Szívesen látnád rajta is a tangás fürdőruhát?

Egy 13 éves MÉG gyerek! 1. ne akarjon már olyan gyorsan felnőtt lenni, egyébként is csak felnőttnek akar látszani 2. egy tangás fürdőruha elég h.lyén néz ki egy kislányon, egy kislány miért akarja a s..ggét mutogatni mindenkinek? ennek is meg van az oka, tehát...a jó szándékról ennyit.

2017. júl. 26. 22:11
 24/48 anonim ***** válasza:
61%

És akkor mi van? Biztos te is ki r.banckodtad magad tinédzser korodban; és nem lett belőled normális felnőtt?

Vagy ha nem tetted meg régen, talán az lehet az oka hogy ennyire befásult vagy.

Egyébként ha a saját 13 éves gyermekem kérdezné ezt meg, nyilván mint jó szülő, kifejezném ellenszenvem, ugyan akkor tudnám hogy nem tilthatom meg neki, mert ennyi szabadság jár a gyereknek - nyilván ha drogról lenne szó, akkor szó sem lehetne róla, de mivel ez nem drog, ergo nem nyújt káros hatást egészségügyi szempontból, így jobb szemmel nézem.

Egyébként is, strandra megy, még férfiakon is látom hogy ha csúszdáznak tangába gyűrik a nadrágjukat hogy jobban csússzanak :) Legyünk most már igazán feministák; hogyha ezt egy férfi megengedheti, egy nő, pláne nem egy 18 éves alatti korától fogva korlátozott lány miért ne tehetné meg?

2017. júl. 26. 22:34
 25/48 anonim ***** válasza:
66%

Az egészségét ugyan nem veszélyezteti, de esetleg elkerülhető lenne az esetleges trágár beszólások, lelki sérülés.

Komolyan, te se vagy normális!! Jól olvastam hogy te most példának a csúszdás pasikat hoztad fel és most velük hasonlítod össze ezt a jelenlegi helyzetet? :D És ők ugye csúszdázás után úgyhagyják csupaszon a feneküket, mi? :D

Szánalmas és értelmetlen nagyon rossz példa. :D

De akkor nyugodtan hagyjad majd, hogy mindenki a 13 kislányod csupasz fenekét bámulja a strandon. Már előlre sajnálom a leendő gyerekedet/gyerekeidet.

2017. júl. 26. 23:01
 26/48 anonim ***** válasza:
78%
És attól valaki nem befásult mert van egy erkölcsi normája és nem akar az agymosott tömeggel együtt menni.
2017. júl. 26. 23:03
 27/48 anonim ***** válasza:
79%

48%-os, mindenki magából indul ki (r.banckodás)

Jah meg aki nem r.banckodott az tuti befásult, meg hülye :D

Gratulálok ehhez a magas értelmi szinthez, téged sem az eszedért fognak elrabolni.

2017. júl. 27. 08:22
 28/48 anonim ***** válasza:
90%
Ha valaki azert megy strandra,hogy bikinis lanyokat nezegessen annak mind1,hogy tangas hagyomanyos vagy akarmilyen bikini van egy lanyon.Es,ha a kerdezot nagyon megnezik az inkabb azert lesz,mert mundjuk jo feneke van.Egyebkent a bikinik ugy alltalaba nem takarnak sokat,attol meg nem lesz valaki r..,mert fel tenyernyivel tobb latszik a fenekebol.
2017. júl. 27. 09:24
 29/48 anonim ***** válasza:
65%

Ha olyan alapból olyan lenne a lány, nem okozna neki lelki sérülést. De mivel gondolom nem olyan, ezért fel lenne rá készülve.

Igen, a csúszdás pali példát hoztam fel, elvégre bűzlik a véleményed a koszos feminista hajlamodtól, miszerint minden lány garbóban köpüljön vajat a sarokban, hogy ők milyen menők attól hogy dolgoznak. Bár nyilván, ezt többféle szempontból is lehet értelmezni; lehet elnyúzott példa volt, de ha ezt egy férfi megteheti, egy nő miért is nem?

Másrészt, nem tudom, hogy egy tangában mi is annyira az erkölcstelen, elvégre csak a fenék egy része látszik ki belőle, de ha rád ez olyan szexuális impulzussal hat, akkor strand közelébe nem engednélek, nehogy molesztáld a népet.

Örülök hogy van erkölcsi normád, de nem dicsérlek meg, hiszen ez az emberi és keresztény léted alapja; a tanga nem agymosás, hanem egy fürdőruhán belüli fazon irányzat.

Egyébként köszönöm, valóban én is magasnak tartom az intelligenciámat, bár érzem az iróniát, de attól, hogy a véleményünk ütközik nem kéne rögtön ellenem lenned; de ez is a te primitív szellemedet jelképezni, amit el is tekintek neked, hiszen tökéletesen hozod a közönséges Gyakori kérdések-es felhasználókra jellemző kispolgári életstílusi jegyeket. Már ha mind ezt annak lehet nevezni.

Továbbá, igen, mert ha valaki r.banckodott az tuti hogy mára egy rossz életű romlott nő.

Annyira lerí rólad az, hogy egész gyerekkorodban ki voltál közösítve, mert nem találtak vonzónak, és most itt van az új generáció, akire féltékeny vagy, hogy ők megtehetik mind azt, amit te nem. Adj nekik, és az új trendeknek esélyt, és talán meg változik a véleményed, amiről azt kell hogy mondjam hogy eddig sem érdekelt, és most még annyira se tartok rá igényt, hogy a következőket elolvassam. Én ezennel végeztem.

És kérlek, a jövőben hanyagolt a mára már teljesen elavult hangulatjeleket, nem hogy jó kedvet sugároznának, de még idétlennek is néz ki tőle a kis irományod.

2017. júl. 27. 14:57
 30/48 anonim ***** válasza:
87%

Én vagyok a primitív? Én? Ki az aki befásultnak nevez valaki akinek egy olyan ruhadarab nem tetszik mint neked, ki az aki kiközösített rondaságnak titulálja a másikat?

Látom az egod az egekben, személyeskedni nagyon tudsz épp csak önmagaddal kerülsz éles ellenmondásba.

Amúgy ne zavarjon hogy 2 külön felhasználóval csevegsz én csak és kizárólag arra reagáltam hogy ne nevezzél már senkit befásultnak azért mert nem ribiskedte végig a tinikorát....erre te jöttél mindazzal amit ide leírtál.

Miért nem nézel magadba? Elvileg olyan intelligens vagy nem? Ja nem.

2017. júl. 27. 18:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!