Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tudtok nekem ajánlani egy...

Tudtok nekem ajánlani egy olyan bikinit amiben jól nezrk ki?

Figyelt kérdés
Kérlek ne kritizáljatok. Sajnos elég vékony vagyok. Párommal idén elszertnénk menni wellnesezni és erre szeretnék egy bikinit venni. Csattolok egy képet amin körübelül meg tudom mutatni milyen alkatom van, viszon nincs ilyen nagy mellem, sőt!! A kosaras, ha lenne annál is kissebb akkor inkább az. Van valami a helyén mert ha pus upos melltartót veszek fel azért látszik valami. 😁 nem szeretnék én tetszeni senkinek a párom így fogad el ahogy vagyok, csak szeretném magam jólérezni a bőrömben legalább erre a pár napra. 😊 [link]
2017. jún. 24. 19:51
 1/4 anonim válasza:
67%
Nekem is hasonló alakom van:D new yorkerben vettem push up-os fürdőrucit nagyon jó legalább van egy kis mellem benne:D
2017. jún. 24. 20:02
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Mi ez a google link?
2017. jún. 24. 20:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Jobb klikk azon a szaros képen és kép megnyitása új lapon. Na azt a linket kell bemásolni!

Egyébként van A kosárnál kisebb. AA-nak hívják.

2017. jún. 24. 22:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Pont ami a képeken a legtöbb nőn van, neked is jól állhat - pánt nélküli, vagy a háromszög fazon vékony nyakbaakasztós pánttal, élénk, sűrű mintával. Ez szetintem pont a nagyon vékony, kis mellűeken áll jól.

N

2017. jún. 25. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!