Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 13 évesen mennyire merész...

13 évesen mennyire merész tangás bikinit venni?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik ez a fazon. Nem ilyen cérnavékonyra gondoltam, de a fele fenekem látszódna.

2017. jún. 25. 20:53
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
37%

9! Szeretnek a lanyok magukra hivni a fiuk figyelmet?

A lanyok is szeretnenek valamit latni a fiukbol is csak az a gond veluk hogy mindenfele buggyos logos szharba bugyolaljak magukat a hiusaguknak meg a szegyelloseguknek koszonhetoen...

2017. jún. 26. 16:30
 12/48 anonim ***** válasza:
66%
A #11-essel egyetértek. Ha a lányoktól elvárjuk hogy féltenyérnyi tangában legyenek a strandon, akkor a fiúk is felejtsék el a buggyos szörfnadrágot. Éljen a fecske!
2017. jún. 26. 16:43
 13/48 anonim ***** válasza:
44%

Ha egy standot, otthoni meztelen napfürdézést valaki kiválaszt.

Tilos?

Vagy elitélendő?

Mert szégyen?

Mindenki ruha nélkül született.

Nálunk ez természetes.

Még ebéd közben is családban.

2017. jún. 27. 11:00
 14/48 anonim ***** válasza:
54%

Biztos jól állna neked a tangás bikini.

Én is ilyet szeretek hordani.

Nekem ez a kényelmes, és anyu is ezt hord.

2017. jún. 27. 17:42
 15/48 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom,hogy pontosan milyenre gondolsz,de mint irtad nem cernavekonyra.Szerintem nyugodtan vegyel fel ilyet,ha ez tetszik.Egyebkent meg a sima bugyis bikini sem takarja az egesz feneket.Neked kicsit tobb latszodna,de fiatal vagy megteheted,hogy kicsit tobbet mutatsz.
2017. jún. 29. 10:42
 16/48 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem teljesen megszokott, szóval igazából nem számít merésznek ;) (Mikor feltalálták, a bikini mint olyan rendkívül merésznek és botrányosnak számított, de ez már fél évszázada volt, most már tényleg a tangás se nagyon kelt feltűnést senkin...)
2017. jún. 29. 14:21
 17/48 anonim ***** válasza:
78%

"Ez is azt mutatja hogy van lelkiismereted, és alapozol mások véleményére (csak az olyanokét ne vedd számba, akik szerint k urvának néznének téged, az ilyenek mind a régi idők féltékeny r ibancai, vagy feministák)"

Te hülye vagy? Hogy jön ide a lelkiismeret? magyar szókincs ülj le 1-es....

Miért is kéne folyton mások véleménye szerint öltözködni? És mi az hogy csak azokkal ne foglalkozzon akik....kezdetű mondat.

Tehát magyarán aki a te ízlésednek megfelelően öltözködik az rendben van és ne törődjön mással, aki meg nem úgy, az igen is törődjön más véleményével és amúgy is hülye...FUCK LOGIC.

Sok eszed van, inkább ne adj tanácsokat, főleg ne egy 13 évesnek és főleg ne ilyet.

2017. jún. 30. 12:52
 18/48 anonim ***** válasza:
53%

(csak az olyanokét ne vedd számba, akik szerint k urvának néznének téged, az ilyenek mind a régi idők féltékeny r ibancai, vagy feministák)."

Ezzel szerintem csak azt akarta mondani a kerdezonek,hogy olyan begyoposodott valaszolok velemenyet ne vegye figyelembe,akik olcso...-nakes stb-nek tartananak egy 13 eves lanyt,csak azert mert tangas bikint vesz fel.Az ilyen valaszolokkal van a baj nem a fenti mondat irojaval,o csak kedves probalt lenni.

2017. jún. 30. 13:11
 19/48 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem magyarázat. Ha valaki azt mondja ne törődj mással, akkor tényleg ne törődjön mással, és ne örvendezzen annak hogy foglalkozik más véleményével. Ez ellentmondásos, és önigazolós.

Jah meg olyan amúgy sincs hogy valaki minden embernek megfelel.

2017. jún. 30. 13:28
 20/48 anonim ***** válasza:
66%
Vedd fel nyugodtan.
2017. jún. 30. 16:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!