Szerintetek jó ez a ruha az érettségi bankettre?
Magassarkúval venném fel, és vennék alá alsó szoknyát ja és kivasalnám:D
Vagy ez túl egyszerű, nyárias oda? Inkább elegánsabb,koktél ruhát illik felvenni?
Elől a virágokon vannak flitterek amik feldobják ès kicsit attól talán nem olyan hètköznapi, sajnos az anyaga az ami miatt nem olyan elegáns .
Azèrt gondoltam az alsó szoknyát, mert kicsit átlátszik ès akkor nem olyan közhelyes.
Azèrt szerettem volna ezt a ruhát, mert sokat fogytam az èrettsègi miatt ès minden règi ruhám leesik rólam ès eláll, ebben viszont jól èrzem magam, kicsit husisabbnak mutat ès szeretem ezt a fodros, virágos stílust.
Majd holnap felteszek akkor egy kèpet felvève:)!!
Így utólag simán felvehettem volna!:D Egy nagyon elegáns szállodába mentünk ettől függetlenül volt aki csak egy farmerbe és pamut rövidujjúba jött sport ciőpővel:D
Sőt még rosszul is éreztem magam kicsit, hogy én öltöztem volna túl ?:D :) De ezt nem lehet tudni előre.:D Köszi a válaszaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!