Emelt szintű érettségire ez az öltözet megfelel?
Figyelt kérdés
Nem vagyok már középiskolás,szintemelő érettségire megyek,de az öltönyömet nem szeretném felvenni,mert három nap múlva esküvőre vagyok hivatalos,és nem szeretném összepiszkolni.
2015. ápr. 29. 13:17
1/8 A kérdező kommentje:
Az írásbelire gondoltam,szóbelire öltönybe megyek.
2015. ápr. 29. 13:20
2/8 anonim válasza:
Kicsit slampos, de igazából írásbelire mindegy, a jegyet úgyse befolyásolja.
3/8 anonim válasza:
Írásbelire? Arra teljesen jó.
Szóbeli dzseki nélkül, egy sötétebb nadrággal.
4/8 A kérdező kommentje:
Első válaszoló.A ruházat melyik része slampos,a nadrág,az ing,vagy a dzseki?
2015. ápr. 29. 13:49
5/8 anonim válasza:
Másik kabátot vegyél hozzá.
Egyébként jó. Írásbelire így is.
6/8 A kérdező kommentje:
Nincs más elegáns kabátom,csak,esetleg kötött kardigánom van sötétkék és világos szürke színben.Bár lehet, hogy elég szimplán az ing,mert 23 fokot jósolnak.
2015. ápr. 29. 14:24
7/8 anonim válasza:
Nem tudom, hogy szoktál érettségizni, de ha rendesen csinálod, nem lesz piszkos tőle az öltöny!
8/8 A kérdező kommentje:
Izgulós típus vagyok,minden vizsgán izzadok.Nem szeretnék az öltönyömbe beleizzadni,mert azt csak tisztítóban lehet kimosni.
2015. ápr. 30. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!