Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel combzoknihoz?

Mit vegyek fel combzoknihoz?

Figyelt kérdés
kötött fekete combzoknit vettem, elég hosszú combközépnél is feljebb ér. 19 éves 165 cm magas és 65 kg vagyok, átlagos (téglalap) testalkattal. oversize stílus nem áll jól a szélles vállam és nagy mellem miatt, vagy legalábbis nem érzem benne jól magam. mivel vehetném fel?(cipő, kabát, alsó-felső öltözet esetleg kiegézítő) képeket is linkelhetnétek hozzá. jó válaszért megy a zöld.

2015. márc. 20. 00:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Attól függ hova szeretnéd felvenni. Van valami elképzelésed egyáltalán? Pl. szoknyát akarsz hozzá felvenni hogy látszódjon?

Buli, suli, randi.

2015. márc. 20. 08:10
 2/4 A kérdező kommentje:
hétköznapra. nem sulizok nem bulizok. igazából én vmi hosszított felsőre vagy tunikára gondoltam, esetleg rövidnadrág+ felső.
2015. márc. 20. 13:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem tunikával nagyon jól állhat (nem láttalak csak google alapján)

Esetleg lengébb szoknyával próbáld ki. Az sem tűnik rossznak.

2015. márc. 20. 13:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem ilyesmi összeállításokhoz hordd:

[link]

[link]

[link]

Én szoknyához és rövid nadrághoz is szoktam hordani. :)

2015. márc. 20. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!