Tescoban vagy Auchanban vegyek ma farmert?
Én is a tuskóban néztem múlt hét végén, mikor volt ez a kuponos akció. De nem találtam megfelelőt. Ami tetszett is volna, annak nagyon hülye szabása volt. Combban nagyon szűk volt, alig tudtam magam belepréselni. Az eggyel nagyobb meg combban jó volt, be derékban borzasztó nagy.
Így végül csak egy farmer shortot vettem. Még nincs itt a szezonja, de nyárra jó lesz. :)
Auchanba is nemrég hoztak újakat.Egy világoskék vastagabb anyagú farmer nagyon tetszett, de megint a méretével volt a baj. Ennél most a szárhosszal. Ami passzolt volna, annak borzasztó hosszú volt a szára. Így nem vettem meg. Nem hiszem, hogy az én alakom, alkatom lenne annyira átlagtól eltérő, mert a kimondottan ruházati üzletekben (C&A, H&M, Tacco, stb) mindig kapok megfelelőt és nem is sokkal drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!